Benimde aynı konuşmuyorlar arayipŞu sıralar 0212 li 0232 numaralardan sürekli arayıp konuşmadan kapatıyorlar. Size de oluyor mu ne ayak bunlar
Aynısının tıpkısı var var adiler dinliyorlar sadece tek konuşma yok arıyorsunuz niye konuşmuyorsunuz diyorum tek cevap yokŞu sıralar 0212 li 0232 numaralardan sürekli arayıp konuşmadan kapatıyorlar. Size de oluyor mu ne ayak bunlar
Dün 3 tane numara arka arkaya aradı Üçü de Açtığım Anda Kapattı. Mesajlardan Kurtulduk Dedik Ama Şimdi de GSM Operatörleri Bela Oldu.Şu sıralar 0212 li 0232 numaralardan sürekli arayıp konuşmadan kapatıyorlar. Size de oluyor mu ne ayak bunlar
Hatlari kesiliyor o yüzden konuşmuyorlarŞu sıralar 0212 li 0232 numaralardan sürekli arayıp konuşmadan kapatıyorlar. Size de oluyor mu ne ayak bunlar
Galiba bu yüzden 😂telefonu açıyorsun bu fakir bonus bekliyor deyip konuşmayıp kapatıyorlar
açmazsan sürekli arıyorlar parası var darlayayım diye
Senin teoriye göre bütün turk halkı dinleniyor 😁Bu olay dinlendiğiniz için oluyor dinlendiğinizi fark eden yazılımları var o yüzden konuşmadan kapatıyorlar
Yapma yav öyle mi oluyormuş.O hangi yazılımmış dübürbetin kullandığı merak ettim.Oto kesim var hat şebekesini düşürüyor olmasın?Birde böyle düşün benceBu olay dinlendiğiniz için oluyor dinlendiğinizi fark eden yazılımları var o yüzden konuşmadan kapatıyorlar
Müşteriyi Aramıs gözükmek için yapıolar herhalde
Evet cunku telefon numarasinin aktif olup olmadigini komtrol ediyor namussuzlarŞu sıralar 0212 li 0232 numaralardan sürekli arayıp konuşmadan kapatıyorlar. Size de oluyor mu ne ayak bunlar
Bencede sebep bu birde mesaj göndermek için bu numara aktif göndermeye devam diye havuza ekliyorlarEvet cunku telefon numarasinin aktif olup olmadigini komtrol ediyor namussuzlar
Aynen oyle guzel kardesimBencede sebep bu birde mesaj göndermek için bu numara aktif göndermeye devam diye havuza ekliyorlar
Tamamda sen bunu nerden biliyorsun. Bu fikrin dayanağı nedir merak ettim.Bu olay dinlendiğiniz için oluyor dinlendiğinizi fark eden yazılımları var o yüzden konuşmadan kapatıyorlar