- 4,376
- 2,587
- 113
Eyvallahalttakınıde açarsan sana bıldırım gozukmuor sadece
Eyvallahalttakınıde açarsan sana bıldırım gozukmuor sadece
baksana suna hergun bole bazen aynı numara gunde 7 8 defa arıor telefonu sessızden cıkaramıorum o dereceAynisi bendede eyw actim bir tanesi arasa bile sinirimi boxuyordu
senın 2sıde açık olsun kafan rahatlar spam ve dolandırıcılık aramaları oto kapanır bazen spam numaralarını telefon algılamıor bi kaç defa çaldıktan sonra spama dusuorEyvallah
Android mi çözümü ne hocamonlara cevap verme bırak ılk o cevaplasın benım telefonda spam koruma var spam ve dolandırıcılık numaraları otomatık kapatıor aramalarıkafam rahat hıc bır bahıs sıtesı ulasamıyor
Bana dakika başı SMS gelirdi şu an bayadir SMS falan gelmiyorbaksana suna hergun bole bazen aynı numara gunde 7 8 defa arıor telefonu sessızden cıkaramıorum o derece
dost apple de var dıe tahmın edıorum ama bı arastırmak lazım ben adroıd harıcı kullanamadıgım ıcın apple da varmı yok mu hıc bılmıorumAndroid mi çözümü ne hocam
bi ara 850 numalarını kapatmıslardı sonrasında nolduysa tekrar açtılar çözümü çok zor olmamalı operatorler ıcın işlerine gelmiyor onlarındaBana dakika başı SMS gelirdi şu an bayadir SMS falan gelmiyor
alakası yok ses kaydedıolarBanada denk geliyor bağlantımı oluşmuyor anlamıyorum
https://www.nosorgulama.com/tel/02129482965 varlık yonetımı yazmıslar dolandırıcı forex finansal falan olabılır buŞimdi aradı beni 0212 948 2965 konuşmuyor
Günde en az 6 7 arama geliyor sadece ses dinliyorlar. 5 defa falanda otomatik site reklamı konuşması geliyorŞimdi aradı beni 0212 948 2965 konuşmuyor
Bazı siteler jest bonusu falan ekliyor ondan açıyorum aslındatelefonu açman bile hata