Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arçelik Servisi Tarafından Dolandırıldım

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl'ye takabileceklerini söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Son düzenleme:

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,416
4,383
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum

Keşke sen alsaydın motoru sadece taktırmak için cagirsaydin hocam

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,604
24,586
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum

Geçmiş olsun ama güldürdün

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
33,940
18,010
113

Geçmiş olsun. Buzdolabı sana pahalıya patladı. Ben bi tanıdıktan 4-5 ay önce 630 lt Arçelik 26 bine mi ne almıştım. Tanıdık Türkiye'nin diğer ucunda oturuyordu bozdolabi da hangi memleketten geldi Allah bilir. Aylık 5 erden 4 taksit ödedim son taksit 6 bin kaldı

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,407
1,897
113
hocam kendi evime 2 tane vestelden tv aldım, servis kuruluma gelmeden çağrı merkezinden arıyorlardı kuruluma gelecekler 5-10 dakika içinde kuruluma vs hiç bir şekilde ücret vermeyeceksiniz kurulum bitince tekrar arıyorlardı gelen arkadaşlar ilgilendiler mi ücret talep ettiler mi vs diye soruyorlardı geçenlerde ağrıza yaptı aynı şekil hep ilgilerdi ücret vermeyin diye gelmeden ve geldikten sonra diye bilgilendirme yapıyorlar

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
hocam kendi evime 2 tane vestelden tv aldım, servis kuruluma gelmeden çağrı merkezinden arıyorlardı kuruluma gelecekler 5-10 dakika içinde kuruluma vs hiç bir şekilde ücret vermeyeceksiniz kurulum bitince tekrar arıyorlardı gelen arkadaşlar ilgilendiler mi ücret talep ettiler mi vs diye soruyorlardı geçenlerde ağrıza yaptı aynı şekil hep ilgilerdi ücret vermeyin diye gelmeden ve geldikten sonra diye bilgilendirme yapıyorlar
Şerefsizin çalıştığı yetkili servisi belli herşeyi belli. Nasıl bir cesaret anlamadım. Müşteri işkillenip ulan dur bakayım ürünün kutusundaki model numarasına göre internette fiyatı neymiş demeyecek mi. Üstelik parayı da kendi şahsi iban numarasına istedi ve fatura da vermedi. Bugün yetkili servis beni arayacak ve fatura bilgilerini gönderecek. Muhtemelen 15 bin tl den düşük bir fatura çıkacak zaten. O zaman o orospu evladının feriştahını sikecem. İşinden ettirecem

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,407
1,897
113
Şerefsizin çalıştığı yetkili servisi belli herşeyi belli. Nasıl bir cesaret anlamadım. Müşteri işkillenip ulan dur bakayım ürünün kutusundaki model numarasına göre internette fiyatı neymiş demeyecek mi. Üstelik parayı da kendi şahsi iban numarasına istedi ve fatura da vermedi. Bugün yetkili servis beni arayacak ve fatura bilgilerini gönderecek. Muhtemelen 15 bin tl den düşük bir fatura çıkacak zaten. O zaman o orospu evladının feriştahını sikecem. İşinden ettirecem
15k dan aşağa fatura çıkarırsa direkt maliye ihbar et çoğaltsınlar bunları

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Bugün Arçelik beni arayıp faturayı gönderecek ve fatura da muhtemelen 15 bin tl'nin altında çıkacak. Zaten parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti ve fatura bile vermemişti. Şu fatura elime bi geçsin onu bi güzel kucağa oturtacam. Faturayı bekliyorum

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
33,940
18,010
113
Öyle üçkağıtçılik yapan 15 binlik fatura da kestirir sen merak etme. Millet cin cin

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Bugün Arçelik beni arayıp faturayı gönderecek ve fatura da muhtemelen 15 bin tl'nin altında çıkacak. Zaten parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti ve fatura bile vermemişti. Şu fatura elime bi geçsin onu bi güzel kucağa oturtacam. Faturayı bekliyorum
Gardşa aynı şehirde olsak gelir ondan 150 bin almasını bilirdk vay adı dolandırıcı resmen

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Gardşa aynı şehirde olsak gelir ondan 150 bin almasını bilirdk vay adı dolandırıcı resmen
Şu fatura benim beklediğim gibi çıksın da işinden kovulmamak için gelip bana yalvaracak o. Zerre acırsam adam değilim

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Insallah 15 bin üzerine kestirir maliye onunla kalmaz firmasında ebesini beller. Arkadas her türlü alacağını alır zaten. %1300 1400 karla satılması demek ne demek
O zaman 1.750 liralık malı 15'e takmayı normal gören Arçelik yetkili servisinin de ........................

Ama bu lavuk parayı kendi şahsi iban numarasına istedi ve fatura da vermedi. Bu bile başına iş açmaya yeter

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
594
481
63

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Geçmiş olsun