blackzero
O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 6,400
- 3,790
- 113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl'ye takabileceklerini söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor
Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır
Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi
Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır
Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi
Yükleniyor…
www.cigdemsogutma.com
Son düzenleme: