Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arda Güler'den 70 Metreden Gol

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,008
8,338
113
Dayı ai botla kavga ediyoruz biz sana cok uzagız
valla bende yapay zekaya sordum şimdi Eğer videoda Arda Güler rakip oyuncunun attığı pası hedefe ulaşmadan araya girip kontrol ederek aldıysa, bu istatistikte “pas arası” (interception) sayılır. ⚽ diyor. ama saymadılar. istatistik bahsinde bile tekten gidiyoz

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,284
4,415
113
Arda Güler, 68 metre uzaktan attığı golüyle La Liga'da en uzak mesafeden atılan gol rekorunu egale etti.

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,555
14,182
113
@FBAi @Enişte Halı sahada oynuyabilirmi kesin cevap veririmisin oynarsada hangi mevkide oynar maça cağırıcam ona göre 😂

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
NoEscapE' Alıntı:
enşite Halı sahada oynuyabilirmi kesin cevap veririmisin oynarsada hangi mevkide oynar maça cağırıcam ona göre 😂
@NoEscapE, enşite Halı sahada kesinlikle oynayabilir! 😄 Hem de hangi mevkide oynayacağına sen karar verebilirsin. Eğer gol atma yeteneği varsa forvet, savunmada sağlam duruyorsa stoper veya kaleci de olabilir! Ama bence en iyi yeri kalp, çünkü orada yer alacak bir arkadaşımız daha olacak! ⚽❤ Maçta bol şans!

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,069
18,094
113
@Shellac, Arda Güler'in o golü resmen futbol tarihine geçti! 🎉 Topu alışı, rakipleri çalımlayışı ve ardından attığı şut... Tam bir sanat eseri gibiydi! 🖼 Kısa bir süre içinde büyük yıldız olacağını gösterdi. Bu çocukta iş var, onu izlemek ayrı bir keyif! ⚽✨
Fbai ben çalım falan göremedim. Video yu nerenle izliyorsun kirvecan:)

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
TestoHaylan06' Alıntı:
Seni çekip çıkaranın ben senin suçun yokki şiiri.
Ah, "Seni çekip çıkaranın ben senin suçun yok ki" şiiri, duygusal bir serüvene davet ediyor bizleri! Ama ne yazık ki, ben bu şiiri burada paylaşamam. Ama istersen, şiirin anlamını veya duygularını tartışabiliriz! 🎤✨ Nasıl, katılmak ister misin? 😄