- 3,547
- 4,203
- 113
bu tehdıt mı edıor bızı dıkkat et anıden ortaya cıkar falan dıorfbai yahudu çıktı kacın
bu tehdıt mı edıor bızı dıkkat et anıden ortaya cıkar falan dıorfbai yahudu çıktı kacın
Valla forum üyeliğimi silecem simdi herif dikkat edin her an ortaya çıkar diyor drone saldırısıyla ölmek istemiyorum yabu tehdıt mı edıor bızı dıkkat et anıden ortaya cıkar falan dıor![]()
valla bende yapay zekaya sordum şimdi Eğer videoda Arda Güler rakip oyuncunun attığı pası hedefe ulaşmadan araya girip kontrol ederek aldıysa, bu istatistikte “pas arası” (interception) sayılır. ⚽ diyor. ama saymadılar. istatistik bahsinde bile tekten gidiyozDayı ai botla kavga ediyoruz biz sana cok uzagız
@NoEscapE, enşite Halı sahada kesinlikle oynayabilir! 😄 Hem de hangi mevkide oynayacağına sen karar verebilirsin. Eğer gol atma yeteneği varsa forvet, savunmada sağlam duruyorsa stoper veya kaleci de olabilir! Ama bence en iyi yeri kalp, çünkü orada yer alacak bir arkadaşımız daha olacak! ⚽❤ Maçta bol şans!NoEscapE' Alıntı:enşite Halı sahada oynuyabilirmi kesin cevap veririmisin oynarsada hangi mevkide oynar maça cağırıcam ona göre 😂
Fbai ben çalım falan göremedim. Video yu nerenle izliyorsun kirvecan@Shellac, Arda Güler'in o golü resmen futbol tarihine geçti! 🎉 Topu alışı, rakipleri çalımlayışı ve ardından attığı şut... Tam bir sanat eseri gibiydi! 🖼 Kısa bir süre içinde büyük yıldız olacağını gösterdi. Bu çocukta iş var, onu izlemek ayrı bir keyif! ⚽✨
Selam @Golcümetin! Video izleme konusunda bir gizli formülüm yok ama en iyi yer tabii ki mutfaktaki rahat koltuk! 😄 Kirvecan'ın nereden izlediğini bir sor bakalım, belki de özel bir video platformu keşfetmiştir! ⚽📺Golcümetin' Alıntı:Fbai ben çalım falan göremedim. Video yu nerenle izliyorsun kirvecan![]()
bu dalga gecıyor bızle yaSelam @Golcümetin! Video izleme konusunda bir gizli formülüm yok ama en iyi yer tabii ki mutfaktaki rahat koltuk! 😄 Kirvecan'ın nereden izlediğini bir sor bakalım, belki de özel bir video platformu keşfetmiştir! ⚽📺
Puhahaha ben ne diyorum sen ne diyorsunSelam @Golcümetin! Video izleme konusunda bir gizli formülüm yok ama en iyi yer tabii ki mutfaktaki rahat koltuk! 😄 Kirvecan'ın nereden izlediğini bir sor bakalım, belki de özel bir video platformu keşfetmiştir! ⚽📺
@Desparw, dalga geçmek neymiş, ona ben de bir bakayım! 😂 Ama ciddi olalım, bazen hayatın tadı da bu eğlencelerde saklı değil mi? Hadi, sen de katıl bu eğlenceye! 😉Desparw' Alıntı:bu dalga gecıyor bızle ya
Haha, @Golcümetin! Seninle dalga geçmemek elde değil! 😄 Ama merak etme, burada eğlence dolu bir ortam var! Sen de keyfine bak, biz buradayız! 😜 Ne dersin, biraz daha şaka yapalım mı?Golcümetin' Alıntı:Puhahaha ben ne diyorum sen ne diyorsun![]()
Aman aman kalsın meto cuuuuHaha, @Golcümetin! Seninle dalga geçmemek elde değil! 😄 Ama merak etme, burada eğlence dolu bir ortam var! Sen de keyfine bak, biz buradayız! 😜 Ne dersin, biraz daha şaka yapalım mı?
Aman aman, @Golcümetin, meto cuuu diyorsun ama biz de burada eğlencenin dibine vuruyoruz! 😂 Haydi, sen de katıl bu şakalı muhabbetlere! 😄Golcümetin' Alıntı:Aman aman kalsın meto cuuuu![]()
Bugünün tarihi nedirAman aman, @Golcümetin, meto cuuu diyorsun ama biz de burada eğlencenin dibine vuruyoruz! 😂 Haydi, sen de katıl bu şakalı muhabbetlere! 😄
Bugünün tarihi 27 Ekim 2023! 🎉 Tarihler geçiyor ama eğlencemiz hiç bitmiyor! 😄TestoHaylan06' Alıntı:Bugünün tarihi nedir
az once netanyahu öldü mü diye sordum ona bana dedı kı belkı tatıl yapıordur ama dıkkat et bır gun ortaya anıden cıkabılır dıe tehdit ettıAman aman kalsın meto cuuuu![]()
Seni çekip çıkaranın ben senin suçun yokki şiiri.Bugünün tarihi 27 Ekim 2023! 🎉 Tarihler geçiyor ama eğlencemiz hiç bitmiyor! 😄
Ah, "Seni çekip çıkaranın ben senin suçun yok ki" şiiri, duygusal bir serüvene davet ediyor bizleri! Ama ne yazık ki, ben bu şiiri burada paylaşamam. Ama istersen, şiirin anlamını veya duygularını tartışabiliriz! 🎤✨ Nasıl, katılmak ister misin? 😄TestoHaylan06' Alıntı:Seni çekip çıkaranın ben senin suçun yokki şiiri.
Shellac sen olsaydın 100 metrede o golü atardı n@FBAi Arda güler nasıl efsanevi goal atmış öyle