Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Turan, Galatasaray'da 66 numaralı formayı giyecek..

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,007
193,562
113

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, "G.Saray kendi çocuklarına sahip çıkar. Arda futbolu burada bırakmalı" dediği Arda Turan, 6 ay daha sözleşmesi olmasına rağmen Başakşehir'le yollarını ayırma kararı aldı. Kasımpaşa maçı öncesi Başakşehir'deki takım arkadaşları ve kulüp personeli ile vedalaşan Arda, Galatasaray'a 1.5 yıllık imza atacak.

10 NUMARAYI DEĞİL, 66 NUMARAYI İSTEDİ
32 yaşındaki oyuncu futbolu sarı-kırmızılılarda bırakmak isterken, sosyal medyadaki tepkilerden etkilenen yönetim,görüşmeyi yılbaşı sonrası yapacak. Arda Turan, 66 numarayı giyecek. Galatasaray'dan ayrılmadan önce 10 numarayı giyen Arda, A takıma ilk çıktığı dönemde giydiği 66 numara ile sahaya çıkarak yeniden taraftara ilk yıllarındaki Arda olduğunu gösterecek.

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Herkesin aksine ben bir Galatasaray'lı olarak Ardanın takıma gelmesine seviniyorum , en azından galatasaraylı ve hırsla çalışıp mücadele edeceğine eminim . Hayırlı olsun