Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Turan'ın Çalıştırdığı Shakhtar Konferans Ligi Yarı Final İlk Maçında Polonya'da Crystal Palace ile Karşılaşacak

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,939
93,061
113
1777549669426.png

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk maçında Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Polonya'da Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek.

Polonya'nın Krakow kentindeki Miejski Stadyumu'nda oynanacak mücadele,
TSİ 22:00'de başlayacak. Maçta Alman hakem Felix Zwayer düdük çalacak.

Shakhtar, Finale Gözünü Dikti

Ukrayna ekibi, play-off turunda dahil olduğu turnuvada ilk olarak İsviçre ekibi Servette'i eleyerek lig aşamasına kalmayı başardı.
Lig aşamasında çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet gören Shakhtar, 6. sırayı alarak adını doğrudan son 16 turuna yazdırmıştı.
O turda da Polonya temsilcisi Lech Poznan'ı saf dışı bırakan Arda Turan'ın öğrencileri, son olarak Hollanda'nın AZ takımını geçerek yarı finale yükselmeyi başardı.​

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
246
83
arda hocamıza canı gönülden başarılar🏆

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,254
832
113
başarılar umarım arda turu geçer

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,039
24,852
113
Ekli dosyayı görüntüle 966009

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk maçında Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Polonya'da Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek.

Ukrayna ekibi, play-off turunda dahil olduğu turnuvada ilk olarak İsviçre ekibi Servette'i eleyerek lig aşamasına kalmayı başardı.
Lig aşamasında çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet gören Shakhtar, 6. sırayı alarak adını doğrudan son 16 turuna yazdırmıştı.
O turda da Polonya temsilcisi Lech Poznan'ı saf dışı bırakan Arda Turan'ın öğrencileri, son olarak Hollanda'nın AZ takımını geçerek yarı finale yükselmeyi başardı.​
Başarılar arda turan

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
934
291
63
"Bireysel olarak çok iyiler, fakat burada Arda Turan'ı görmezden gelemeyiz. Özel bir hoca ve özel taktikleri var. Defansta 4-4-2 karşılaması ve setlerde varyasyonları çok etkileyici. Konferans Ligi'nde çoğu kritik istatistikte liderler. Yarın çok zor bir maç oynayacağız."

Oliver Glasner (Crystal Palace Teknik Direktörü)

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,206
300
83
Shaktar tur attlar

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Şu adamı hiç sevmiyorum. Babası yaşındaki gazeteciye saldırdı, hakemi tartakladı, evli kadının yanına gidip kocasının önünde evli olmasan seni kaçırmazdım deyip, kocası da tepki gösterince üstüne bir de adamı yumrukladı

Gs taraftarı değilim ama açıkçası öyle olsaydı bile bu adamı sevmezdim. Çok antipatik geliyor

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,503
27,778
113
Şu adamı hiç sevmiyorum. Babası yaşındaki gazeteciye saldırdı, hakemi tartakladı, evli kadının yanına gidip kocasının önünde evli olmasan seni kaçırmazdım deyip, kocası da tepki gösterince üstüne bir de adamı yumrukladı

Gs taraftarı değilim ama açıkçası öyle olsaydı bile bu adamı sevmezdim
Mert Hakanı Rambo Okani Serhat ı seviyorsundur sen eminim

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,493
4,252
113
Ekli dosyayı görüntüle 966009

Arda mı buranın hocası. Shaktar kaybeder o zaman

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,493
4,252
113

Gs taraftarı değilim ama açıkçası öyle olsaydı bile bu adamı sevmezdim. Çok antipatik geliyor
Arda mı

erkut0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
225
63
Ardanın futbol kariyeride iyi teknik direktörlüktede çok başarılı olcanı düşünüyorum.akıl hocasıda fatih terim güzel işler başaracaktır

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Evet. Gerçi millet balık hafızalıdır. Ne yapsa yanına kar kalır

Örneğin Mike Tyson da tecavüzden yargılanmış ve suçu ispatlanmış birisi ama nereye gitse hürmet ve sevgi gösterirler. Bu işler maalesef böyle

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Shakhtar zaten kendi liginde hep zirveye oynayan bir takım olmuştur ve zaten liginin de açık ara en pahalı takımı. Neden Shakhtar'ın zirve yarışı bu kadar yere göğe sığdırılamıyor anlayamadım. Youtube'da sürekli videolar görüyorum Arda nasıl başardı falan diye. Şu an bile zirvede puan farkını açabilmiş değil zaten

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,939
93,061
113
1777573954798.png

Shakhtar & Crystal Palace