Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Turan'ın Çalıştırdığı Shakhtar Konferans Ligi Yarı Final İlk Maçında Polonya'da Crystal Palace ile Karşılaşacak

altay35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,371
670
113
Ben bu adamı karakter olarak ta sevmiyorum dostum. Kırdığı potlar bini aştı

Ayrıca teknik adamlığının da haddinden fazla köpürtüldüğünü düşünüyorum. Savaştaki bir takımı ligde zirveye oynatmak kolay değilmiş. Sanki diğer takımlar da savaşın ortasında değilmiş gibi. Bu takımın ligde şampiyon olması doğal, olamaması anormal durum zaten. Liginin açık ara en değerli takımı. Bazı youtuberlar var, adamı yere göğe sığdıramıyor. Bu takım zaten kendi liginin Bayern Münih'i. Konferans liginde de buralara gelecek kaliteye sahip. Harikalar yaratmıyor

Düşük seviye bir takımı alır Ukrayna'da şampiyon yapar, o zaman her ne kadar karakterini sevmesem bile gene de takdir ederim
eyüpte yaptığı işleri beğenmedin mi?

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
adam bayrampaşadan barcelonaya gitti yaptığı şeyler tasvip edilmez ama kim bayrampaşadan barcelonaya gitse pot kırmaz
''Kim Bayrampaşadan Barçaya gidince evli kadınlara üstelik kocasının yanında sarkıntılık edip, üstüne kocası da tepki gösterince yumruklamaz ki'' mi diyorsun veya ''kim babası yaşında adamı dövmez ki'' mi diyorsun. Dövdüğü gazetecinin kabahati de ailesine daha az zaman ayırıp kariyerine daha fazla odaklanmalı demesi. Hakem tartaklamasını söylemiyorum bile. Maçası yiyorsa İspanya liginde gene aynı şeyi yapsaydı ya

Güldürmeyin insanı. Bu adam bok herifin teki. Geçmişi boklarla dolu

Son düzenleme:

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Kadroda Mame Thiam, Dorukhan, Ahmed Kutucu, Emre Akbaba, Caner Erkin gibi futbolcular vardı. Kalede Berke Özer vardı. Bu kadroyu süper ligde tuttuğu için bravo mu dememiz lazım. Bunlar başarı değil. Shakhtar'ı kendi liginde şampiyon yapmak ta başarı değil. Üstelik şu an onun bile garantisi yok. Ligin açık ara en değerli kadrosunu çalıştırmasına rağmen hala puan farkını açamadı

Yaptıkları olağan şeyler. Olağandışı birşey göremiyorum teknik adamlığında. Çalıştırdığı takım kendi liginin Bayern Münih'i. Şimdiye kadar en yakın rakibine bile çift hanelerde puan farkı yapması gerekirdi bu takımın. Dinamo Kiev'in vasat durumu da ortada

Son düzenleme:

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,969
4,244
113
kral ligin temposu belli premier ligte her hafta oynayan takımla ukrayna liginde her hafta oynayan takım. Senin kadar derin analizci değilim yazdıklarına bakılırsa, ama futbol bu topa kim hakimse oyuna üstündür diye bakarımkadro kaliteleri lig kaliteleri arasında dağlar kadar fark var şuan avrupa ligi yarı finalsti almanya ligi takımı freiburg oynasa oyunu bu kadar domine etceğini sanmıyorum palace bu sene hiç maçınıda izlemedim oyun stillerini bilmiyorum
Freiburg son 2 aydaki formu ile shakhtar'dan çok çok daha iyi takım.
Kalite vs kesinlikle haklısın ama dediğim gibi. Palace oyun stili bu. Majör liglerin kalbur üstü çoğu takımı takip ederim, bu palace garip bir vaka. Sadece savunma. Geri düşse bile savunmadan geçiş hücumundan dönmeye çalışan ekip

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
934
291
63
Ancelotti'nin "antrenörlüğün büyük kısmı insan yönetimidir" diye bir sözü vardır.
Eyüpspor'un o dönemki kadrosu papazlarla doluydu, yönetilmesi hiç kolay değildi.
Mesela bu sene Sergen Rafa Silva'yı; Tedesco Jhon Duran'ı yönetemedi.
Shakhtar'da da takımın yarısı Brezilyalı, bilen bilir 2 Brezilyalı bir araya gelince gruplaşır :) Yönetmesi zordur.
Velhasıl Arda hoca sadece taktiksel olarak değil adam yönetiminde de başarılıdır.
Yolu açık olsun.