- 992
- 248
- 43
Min 100 dür
Kısaca tarif eder misinKardeşim biraz mantıkla cozebilecegine inanıyorum inan
Siteye yatır de yatırım çeki oluştur kod verecek onu yesodwallet seçeneğinde yazıcaksın galibaKısaca tarif eder misin
Bana 10 dakikada geldi yoğunluk vardır dostDOSTLAR YARIM SAAT OLDU DESTEĞE SÖLEDİK EKLEME YOK
Telegrama geliyor kodYa nasıl üye oldunuz? Şifre yenile diyorum maile kod gelmiyo telegramada bağladım
maile gelmıyor tg aynenTelegrama geliyor kod
20-25 dkdır ekleme yokBana 10 dakikada geldi yoğunluk vardır dost
Kaç saat oldu ekleme yok bence yalan söylediler20-25 dkdır ekleme yok
Çünkü telegram ile üye olduk sahte site benceKaç saat oldu ekleme yok bence yalan söylediler
Knk bu nasıl sahte olacak sorması ayıpBence biz sahte siteden üye olduk
Beyler 2site var biri sahte diğeri doğru bence biz sahte olana girdik niye derseniz telegram ile KAYIT olduk bu bence sahteÇünkü telegram ile üye olduk sahte site bence
Canlının verdiği link ile üye oldum benimde eklenmediÇünkü telegram ile üye olduk sahte site bence
sahte sıteede onay maile gidiyor orj sitede tg yonlendırıyor aradakı farkı bu sekılde anlayınBeyler 2site var biri sahte diğeri doğru bence biz sahte olana girdik niye derseniz telegram ile KAYIT olduk bu bence sahte
Bir site var email istiyor girişe diğeri kullanıcı adı ama o nasıl olcak eklenmedi 1saat olduKnk bu nasıl sahte olacak sorması ayıp