- 4,708
- 1,354
- 113
AdamsınAnlaşıldı bu Memlekette 100 TL cik için çok adam vuran çıkar
AdamsınAnlaşıldı bu Memlekette 100 TL cik için çok adam vuran çıkar
tamam ama kod ne nerde yazıyoro kodu yatirim sayfasinda o yontemi secip gireceksin
yesod sitesine paran yuklenince orda siteye para yatir kismi var oraya girince kod vercektamam ama kod ne nerde yazıyor
200 ver kimi istersenAnlaşıldı bu Memlekette 100 TL cik için çok adam vuran çıkar
Ne kadar sürede yükleniyoryesod sitesine paran yuklenince orda siteye para yatir kismi var oraya girince kod vercek
benim 3 saat falan sürdüNe kadar sürede yükleniyor
İyi yav bir şey olmaz ana para kupon yaparız minimum kaç çekim onda da bilgin var mı agabenim 3 saat falan sürdü
min max limit yok dedi destek ana para gibiİyi yav bir şey olmaz ana para kupon yaparız minimum kaç çekim onda da bilgin var mı aga
yesod ile 400 daha yatırıp ana paranız gibi istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz diyormin max limit yok dedi destek ana para gibi
bilmiyom kral benden istenmedi yatirdim oynadım kaybettim direktyesod ile 400 daha yatırıp ana paranız gibi istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz diyor
20:50 de ben verdim islemde yazıyor19.40'da 1500 çekim verildi Allah'ın izniyle gelecek İnşallah bekliyoruz
Maile kod gelmiyor nasıl aldınız19.40'da 1500 çekim verildi Allah'ın izniyle gelecek İnşallah bekliyoruz
Kardeş bana maile bir kod falan gelmedi ki telegram'a geldiMaile kod gelmiyor nasıl aldınız
Uygulamaya üye olurken mail kod istiyorKardeş bana maile bir kod falan gelmedi ki telegram'a geldi