- 12,343
- 22,524
- 113
Hep kuponlar yatiyor acaba takip etmesek miYazık oldu dost üzüldük o kadar takip ettik
Nova bos durmaz az sonra yenisi gelir tekli diye
Gelir 1.05
Gelmez 8.22
Hep kuponlar yatiyor acaba takip etmesek miYazık oldu dost üzüldük o kadar takip ettik
1.22 dır o dostHep kuponlar yatiyor acaba takip etmesek mi
Gelir 1.05
Gelmez 8.22
Baslayacam simdi 22 ye ha1.22 dır o dost
Aynen arada yayın yapıyoruz onla evvelde çok yapıyorduk 2 miz sadece slot ruletHep kuponlar yatiyor acaba takip etmesek mi
Gelir 1.05
Gelmez 8.22
22 satirda tek anladimdigim ih ih sesiAynen arada yayın yapıyoruz onla evvelde çok yapıyorduk 2 miz sadece slot rulet
Kaybetti parayı yatıyorum ben enişte dedi
Discord açık kalmış onda da bende de
Ulan ıh ıh ses geliyor arkadan anlayamadım ama 10 dk ne olduğunu bı baktım dıscordtta prenses cevırıyo o günden sonra kimseye ınancım kalmadı dost
Yenısı gelsin dost dostların kaybettı bızde yoksa sende de para olmasınçayları içip dağılacaktık 1 el daha batak olmadı
tüm kasayı inter miami ilk yarı 2.5 üste gömüp çıkalım dehlizlerden reisçayları içip dağılacaktık 1 el daha batak olmadı
Gelip adamların kuponu da kaybettirdiniz salın artık adamları bulastirmayin kanser bahtsizliginizi😂Aynen arada yayın yapıyoruz onla evvelde çok yapıyorduk 2 miz sadece slot rulet
Kaybetti parayı yatıyorum ben enişte dedi
Discord açık kalmış onda da bende de
Ulan ıh ıh ses geliyor arkadan anlayamadım ama 10 dk ne olduğunu bı baktım dıscordtta prenses cevırıyo o günden sonra kimseye ınancım kalmadı dost
Kıdem tazminatı konusu açan dost sen mısın kral bahtlı kardesımGelip adamların kuponu da kaybettirdiniz salın artık adamları bulastirmayin kanser bahtsizliginizi😂
benim futbol lanetim var dost oynarsam maç iptal olur o golü de geri alırlar flntüm kasayı inter miami ilk yarı 2.5 üste gömüp çıkalım dehlizlerden reis
Ben adam kaybetmesin diye sadece beğendim 1 tane totem bile yapmadım yorum yazmadım yeterki adamlar kazansın diye enisteeee😂Kıdem tazminatı konusu açan dost sen mısın kral bahtlı kardesım
Tazminat davalarina yardimci olunur 0 komisyonlaKıdem tazminatı konusu açan dost sen mısın kral bahtlı kardesım
2.10 oranla bakışıcaz 2. gol olana kadarbenim futbol lanetim var dost oynarsam maç iptal olur o golü de geri alırlar fln
Papaz bidaha pilav yedi reis evdekilere açıldık işler aylık ödemeye döküldüKıdem tazminatı konusu açan dost sen mısın kral bahtlı kardesım
Ooo iyi aile destek atıyorsa sevındık dostPapaz bidaha pilav yedi reis evdekilere açıldık işler aylık ödemeye döküldü
Cumleyi anlayamadimPapaz bidaha pilav yedi reis evdekilere açıldık işler aylık ödemeye döküldü
150 si odendi kalanida aylık takside böldük 12 şükür bunuda atlattık sayılırOoo iyi aile destek atıyorsa sevındık dost