Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling arkanabakma / Kasa 500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,831
16,557
113
150 si odendi kalanida aylık takside böldük 12 şükür bunuda atlattık sayılır
benim peder bedelli için 15k verdi zamanında geri de ödedim onu bile hala başıma kakıyor 150k kumar borcuyla gitsem taramalıyla tarar beni amk bombayı götüme sokar pimi çekmeden bi ömür ha patladı ha patlayacak korkusuyla yaşatır ailen güzelmiş reis

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,126
8,304
113
benim peder bedelli için 15k verdi zamanında geri de ödedim onu bile hala başıma kakıyor 150k kumar borcuyla gitsem taramalıyla tarar beni amk bombayı götüme sokar pimi çekmeden bi ömür ha patladı ha patlayacak korkusuyla yaşatır ailen güzelmiş reis
Öldurmediğine dua et

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Az bile bu bize,,herşeyi hakediyorum,,keşke imkansız ama donebolseydik geriye,ailemin bir göz yaşına bile degismezdim bu illetten denen pisliği.ama artık cikmazlardayiz iyice,iş işten geçti ..neyse gece gece daraltmiyak iyice,,

İnşallah kardeşim derdi olup deva bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun belki bı kaç ay parasız pulsuz olucam ama en azından işimden gucumden olmadım biraz dişimizi sıkacaz artık parasız yapacak bişey yok

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,831
16,557
113
kızları görüon mu 9 5 yapmışlar son set şikenize sağlık hanımlar

Suskun1988

BEŞİKTAŞ 🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,340
3,890
113
Borcumu sağolsunlar 3 defa kapattılar bu 4 oldu 400 civarıydı borcum 150 verdiler kalanı 12 taksite böldüm maaş kurtarıyor zaten şükür eksik etmiyorlar desteklerini ama işte biz bu bokun içinde cirpiniyoruz aile ye de söyleyecek yüz yok. Bizim asıl maddi değil manevi desteğe de ihtiyacımız çok Allah yardimcimiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...