- 1,419
- 1,398
- 113
Yine duduklemis anlaşılanİple çekiyorum PSG nin şu takımı rezil rüsva etmesini
Yine duduklemis anlaşılanİple çekiyorum PSG nin şu takımı rezil rüsva etmesini
2. yarı bilerek maçın anasını ağlattılarİple çekiyorum PSG nin şu takımı rezil rüsva etmesini
9.5 korner dedim ilk yarı 6 çıktı ikinci yarı 0Yine duduklemis anlaşılan
Abi bas bas bagiriyordu oranlar uzak durun diye9.5 korner dedim ilk yarı 6 çıktı ikinci yarı 0
Kral her takımın oyun anlayışı farklıdır. Siz de lig sonuncusu takım diye bu adamlar yok ilk yarı 2,5 üst cart vırt oynarsanız normal. Çünkü bu adamların oynadığı oyun belli. Kornerde etkililer çok gol atmıyorlar sanki Arsenal bunu ilk defa yapıyor gibi yazmışsınızİple çekiyorum PSG nin şu takımı rezil rüsva etmesini
Haklısın Köksal babaArsenalin kadro ve büyüklük profilinden düşük ama düşük skor maçı bitirdiği takımları da yazayım:
Fulham0-Arsenal1
Arsenal1-Crystal Palace 0
Burnley 0 - Arsenal 2
Arsenal 2- Wolwerhampton 1
Daha nicesi var yani o zaman bu sizin mantığa göre bunlara da en az 3 atmalıydılar ama bu adamlar bayern gibi psg gibi deli gibi atmaya oynamıyorlar haramball piiri bunlar
Arsenal Real juve bunları gordunmu koşarak uzaklaş.Yakımda 75 den sonra 1.5 alan var ama bizimde canımızı yaktı çok lanet takım
Oraya birde Atletico ile inter harici tüm İtalyan takımlarıni ekleArsenal Real juve bunları gordunmu koşarak uzaklaş.
Ne yapmasanı bekliyodunBenide yaktı kornerden ilginç maç oldu son 20 dakika burney kalecisi sanki kendileri 1-0 öndeymis gibi oynadı