- 26,821
- 12,798
- 113
@Marley arrık @Saulalvarez den sonra dağıtıcı oldunEmeğinize sağlık dostlar.Normalde 2 kişiydi 3 kişiye 500 yapalım.
@tahir1603
@rizeli535353
@Hamzaxaslan
@Marley dost sana atsam atar mısın?
@Marley arrık @Saulalvarez den sonra dağıtıcı oldunEmeğinize sağlık dostlar.Normalde 2 kişiydi 3 kişiye 500 yapalım.
@tahir1603
@rizeli535353
@Hamzaxaslan
Sende bana ıban at dostBu arkadaşlar bana iban atsın hallederiz
Kesene bereket olsunEmeğinize sağlık dostlar.Normalde 2 kişiydi 3 kişiye 500 yapalım.
@tahir1603
@rizeli535353
@Hamzaxaslan
kesene bereket dostSende bana ıban at dost![]()
Kesene bereketEmeğinize sağlık dostlar.Normalde 2 kişiydi 3 kişiye 500 yapalım.
@tahir1603
@rizeli535353
@Hamzaxaslan
Kesene bereket kazananlari tebriklerEmeğinize sağlık dostlar.Normalde 2 kişiydi 3 kişiye 500 yapalım.
@tahir1603
@rizeli535353
@Hamzaxaslan
aç konu kendin belirle 3 adım yap genel kazanca göre 1-2-3 kişiye dağıtım yapİlk kez roll bakiyesi kazandım kuralı nasıl belirliyorum roll de
Rol zorunluluğu varmi @Arslnnnnn uzun soluklu kupon yapicam da ağaç etmeyelim kimseyiİlk kez roll bakiyesi kazandım kuralı nasıl belirliyorum roll de
İban at kardo ben de iki tane 3 lü kombine yapacam. Yarına umudumuz olsunRol zorunluluğu varmi @Arslnnnnn uzun soluklu kupon yapicam da ağaç etmeyelim kimseyi
Eyvallah aga takılıyorum o zaman rol açmıyorumİban at kardo ben de iki tane 3 lü kombine yapacam. Yarına umudumuz olsun
Bir sen kaldın
Valla bu saatten sonra roll olmaz Rizeli ilk kez yapacak 1-2 kişi varsa ona katılsınEyvallah aga takılıyorum o zaman rol açmıyorum
Doğrudur aga kendi bilir o da açma zorunluluğu yoksaValla bu saatten sonra roll olmaz Rizeli ilk kez yapacak 1-2 kişi varsa ona katılsın
Valla hiç görmedik senden öyle şeyler de neyseZorunluluk yoksa bende slot takılayım kazanç durumunda 2 3 kişiye anlık dağıtım konusu açarım oluyor mu o şekilde
Alan gitti zaten dost boşverValla hiç görmedik senden öyle şeyler de neyse
Kazancın daim olsun AslanSende bana ıban at dost![]()
AdamÖdül geldi kesene bereket @Arslnnnnn eyvallah @Marley