Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Arslnnnnn / Kamerunun Rakibinin Kalesinde Sol Bek Varmış

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,963
4,895
113
@Galatasaray571 olmadı bea. kırmızı yemeseymiş harbiden bi ihtimali varmış güldük ama :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,460
113
O nasil solbekmis la ole 4 tane sut kurtarmis 😁😁 dk 10da depe +1.5 15 orandi ilk yari bittiginde dep gol atar 15 orandi inanilmaz oranlar geldi.depi gercekten kutlarim helali vR adamlarin hem kalecisiz hem 1 kisi eksik kafa kafaya mac oynadilar.hayatimda hic komorlu oyuncu duymadim oyle bi ulke varmi ondanda supheliyim 😁

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,963
4,895
113
Tüh gormesydim keşke moralim iyice bozuldu aw 😁
artık o maçı unutman lazım bro :) geçen gün bende 7 maçlık 20 oranlık kupon yaptım. gelse efsane veriyordu. yattığım maç udinese toplam 1,5 üst :) bi kaç gün kendime gelemedim :D

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,921
28,573
113
artık o maçı unutman lazım bro :) geçen gün bende 7 maçlık 20 oranlık kupon yaptım. gelse efsane veriyordu. yattığım maç udinese toplam 1,5 üst :) bi kaç gün kendime gelemedim :D
Gardaş kaçak iddiaya fazla para kaptırmamak için artık bu şekilde oynuyorum iki gündür her gün böyle 3/5 kpon yapıp kendimi törpuluycem yedi bitirdi bu sistem bizi en iyisi böyle

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,963
4,895
113
Gardaş kaçak iddiaya fazla para kaptırmamak için artık bu şekilde oynuyorum iki gündür her gün böyle 3/5 kpon yapıp kendimi törpuluycem yedi bitirdi bu sistem bizi en iyisi böyle
güzel taktik geliştirmişsin. kaçağa girmemeyi başarırsan eğer bu şekilde yavaş yavaş kendine gelirsin bro.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
1,189
113
2006 dünya kupasında triniad tobako mu her neise yok kalecisi yokmuş yok sol beki itfaiyeden gelmiş bilmem ne diyolardı. isveç şov yapar ingiltere 6 atar gibi gazlarla oynayıp patlamıştım. bu seferki tuzağa düşmedim :D oynayanlara geçmiş olsun