- 26,921
- 28,573
- 113
Satılmış hakem okadar durdu oyun +3 ne aw ya 😁90+1 oynanıyor. kaldı 2 dk.
Satılmış hakem okadar durdu oyun +3 ne aw ya 😁90+1 oynanıyor. kaldı 2 dk.
Neyse yarına kpon paramız bari çıktı 😁@Galatasaray571 olmadı bea. kırmızı yemeseymiş harbiden bi ihtimali varmış güldük ama![]()

zarar yoksa iyi bro.Neyse yarına kpon paramız bari çıktı 😁 Ekli dosyayı görüntüle 204174
Yok la knka oranlara baktım çok yüksekti 3/5 salladım 21 oran varmış 2/1 skora heç yoktan iyidirzarar yoksa iyi bro.
Yarın da sallarsın bu sefer hakem hainlik yapmazsa bu saatlerde halay çekeriz beraberYok la knka oranlara baktım çok yüksekti 3/5 salladım 21 oran varmış 2/1 skora heç yoktan iyidir
yok artık 2/2 ye ramak kalmış deseneYa blader ibne ya 90 +da penaltısını vermemiş comorlarin vardan iptal etmişler ulan garibani her alanda eziyor bu sistem aw 😁Ekli dosyayı görüntüle 204183
Tüh gormesydim keşke moralim iyice bozuldu aw 😁yok artık 2/2 ye ramak kalmış desene![]()
artık o maçı unutman lazım broTüh gormesydim keşke moralim iyice bozuldu aw 😁
Gardaş kaçak iddiaya fazla para kaptırmamak için artık bu şekilde oynuyorum iki gündür her gün böyle 3/5 kpon yapıp kendimi törpuluycem yedi bitirdi bu sistem bizi en iyisi böyleartık o maçı unutman lazım brogeçen gün bende 7 maçlık 20 oranlık kupon yaptım. gelse efsane veriyordu. yattığım maç udinese toplam 1,5 üst
bi kaç gün kendime gelemedim
![]()
güzel taktik geliştirmişsin. kaçağa girmemeyi başarırsan eğer bu şekilde yavaş yavaş kendine gelirsin bro.Gardaş kaçak iddiaya fazla para kaptırmamak için artık bu şekilde oynuyorum iki gündür her gün böyle 3/5 kpon yapıp kendimi törpuluycem yedi bitirdi bu sistem bizi en iyisi böyle
Temizz dostNeyse yarına kpon paramız bari çıktı 😁 Ekli dosyayı görüntüle 204174
Artık böyle reis mükemmel futbol bilgim le tek skor oynuycam 21 oran her babayigidin harcı değil 😁Temizz dost
kötünün iyisi diyelim![]()
En mantıklısı dostArtık böyle reis mükemmel futbol bilgim le tek skor oynuycam 21 oran her babayigidin harcı değil 😁
Biz küçük esnafiz reis bu işler sana gelmez 😁En mantıklısı dost
bizde mi skora kaysak ne yapsak![]()
Müthiş sol ayağınla yapıştırırsın kanka bundan sonraki kuponları umarımArtık böyle reis mükemmel futbol bilgim le tek skor oynuycam 21 oran her babayigidin harcı değil 😁