- 30,620
- 9,651
- 113
Tebrikler dost devam devam hızımızı alamıyoruz 😊
Salla Tekden vurursun senBeyler kasa atmiyalim diyorum ne diyorsunuz.2 ye böyleyim sonra parasız kalmayak
Bas gitsin ağa bölünce bir cacık olmuyor yaw aynı yerde sayiyoz ne gele geleBeyler kasa atmiyalim diyorum ne diyorsunuz.2 ye böyleyim sonra parasız kalmayak
Farketmez dost nasıl keyfine geliyorsaBeyler kasa atmiyalim diyorum ne diyorsunuz.2 ye böyleyim sonra parasız kalmayak
Vur gelsinBeyler kasa atmiyalim diyorum ne diyorsunuz.2 ye böyleyim sonra parasız kalmayak
AcımaaaVay aw herkesin gözü karaumarım son vuruşta gelir
Gülüm Madrid maçında penaltı beklerken yapmadin rollu ah sen yok musun sen son dk vermedi penaltıyıBas gitsin ağa bölünce bir cacık olmuyor yaw aynı yerde sayiyoz ne gele gele
Turuncuya boyamislar seni dikkat et turuncularin 2 yakası bı araya gelmezO para bölündümü Bi ske yaramaz bas gitsin hepsini
Yaw 6 genyan vardı napolinin kararsız kaldık onami bunami derken işte biliyonGülüm Madrid maçında penaltı beklerken yapmadin rollu ah sen yok musun sen son dk vermedi penaltıyı
nasıl görüyorsan dostumBeyler kasa atmiyalim diyorum ne diyorsunuz.2 ye böyleyim sonra parasız kalmayak
Rastgele
Yav bir ara bir sınır geliyo her şeyi kırıp dokesim geliyo sonra yine salak salajk guluyom kendime sende de oluyomu gülümYaw 6 genyan vardı napolinin kararsız kaldık onami bunami derken işte biliyon
Ehh futbol öldürür