- 639
- 188
- 43
hafta sonu 2k ile kasa katlama adımına başlıcam 2x,2x diye gitmeyi planlıyorum yardım edecekler yazsın basket,futbol farketmez 2k ateşlerim yardımcı olana.
Basket veriyomhafta sonu 2k ile kasa katlama adımına başlıcam 2x,2x diye gitmeyi planlıyorum yardım edecekler yazsın basket,futbol farketmez 2k ateşlerim yardımcı olana.
Çare Drogbahafta sonu 2k ile kasa katlama adımına başlıcam 2x,2x diye gitmeyi planlıyorum yardım edecekler yazsın basket,futbol farketmez 2k ateşlerim yardımcı olana.
Aynısını burada bir tanesi dedi biliyor musun bana 18 bin lira para yaptık 5 atacaktı bana Sözde engelledi beni namussuz olmasa engellemez yasin6471hafta sonu 2k ile kasa katlama adımına başlıcam 2x,2x diye gitmeyi planlıyorum yardım edecekler yazsın basket,futbol farketmez 2k ateşlerim yardımcı olana.
Hiç hafta sonunu bekleme dostum birer k atesle hakanla drogbaya 1 saate çantayla geri dönersin 😉hafta sonu 2k ile kasa katlama adımına başlıcam 2x,2x diye gitmeyi planlıyorum yardım edecekler yazsın basket,futbol farketmez 2k ateşlerim yardımcı olana.
abi tırnık kalmadı cepte ya city yense devam edicektim nba vardı lavuklar yedi de yediHiç hafta sonunu bekleme dostum birer k atesle hakanla drogbaya 1 saate çantayla geri dönersin 😉
valla abi bilmiyorum, ama sözüm sözdür maas yaticak soyle 12k falan yapsam ateslerim 2k lafı olmaz ama kriptoAynısını burada bir tanesi dedi biliyor musun bana 18 bin lira para yaptık 5 atacaktı bana Sözde engelledi beni namussuz olmasa engellemez yasin6471
La nba keriz ayıklıyo 1-2 aydır bulaşmasaydın neyse tırnak uzarsa adresler belli 😉abi tırnık kalmadı cepte ya city yense devam edicektim nba vardı lavuklar yedi de yedi
NBA VE CYBER şikenin ağa babalariLa nba keriz ayıklıyo 1-2 aydır bulaşmasaydın neyse tırnak uzarsa adresler belli 😉
makina123 tescillenmiş bir markadır oncelikle bunu belirteyim kasanı tek günde 20k yaparım ulaş özeldenhafta sonu 2k ile kasa katlama adımına başlıcam 2x,2x diye gitmeyi planlıyorum yardım edecekler yazsın basket,futbol farketmez 2k ateşlerim yardımcı olana.
Herşey gönlünce olsun dostum 🙏 🤗valla abi bilmiyorum, ama sözüm sözdür maas yaticak soyle 12k falan yapsam ateslerim 2k lafı olmaz ama kripto
Ankara da amcam var sağolsun torpil geçiyor@Hakan170 olmadığın masa yok her konu ilk yazansın şimdide her cekilişte sen cıkıyon ne ayaksın olummm 😂
Amcayı bilmemde shell in kuzeni diyolar senin için 😂😂Ankara da amcam var sağolsun torpil geçiyor
Kimse bilmesin diye açıklamıyordum artık zamanı geldi Shell benim Milano'daki AmcamAmcayı bilmemde shell in kuzeni diyolar senin için 😂😂