Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Artık isvecliyim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,457
17,113
113
4,5 üstü bitecek hissi vardı zaten çok pis para dağıttı Kemal
Evet güzel maç olmuş benim de dünya kupası freebeti vardı 200 lira 5 orandan İsveçe atıcaktım kapandı sonra dedim artık gol olmaz son saniye bi tane daha attılar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,103
39,367
113
Evet güzel maç olmuş benim de dünya kupası freebeti vardı 200 lira 5 orandan İsveçe atıcaktım kapandı sonra dedim artık gol olmaz son saniye bi tane daha attılar
Ulan o kadar bağırıyordum bir gol daha girin diye 4 Birkent 88'de ufak bir şey atın diye oraya da mı okumadı

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,457
17,113
113
Ulan o kadar bağırıyordum bir gol daha girin diye 4 Birkent 88'de ufak bir şey atın diye oraya da mı okumadı
Tam oynarken 4ü attı dedim artık böyle biter herhalde halbuki freebet işte salla gelirse gelsin 200 lira alt tarafı oynasam 1000 lira üzeri verecekti orda kitlenince bi daha oynamadım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,103
39,367
113
Tam oynarken 4ü attı dedim artık böyle biter herhalde halbuki freebet işte salla gelirse gelsin 200 lira alt tarafı oynasam 1000 lira üzeri verecekti orda kitlenince bi daha oynamadım
Neyse kısmet değilmiş Sağlık olsun bu firebetleri ben hiç alamadım biliyor musun hiçbir yerde Dünya Kupası Hepsine baktım hiç kart yok Para mı yatırmıyoruz fazla anasını satayım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,457
17,113
113
Neyse kısmet değilmiş Sağlık olsun bu firebetleri ben hiç alamadım biliyor musun hiçbir yerde Dünya Kupası Hepsine baktım hiç kart yok Para mı yatırmıyoruz fazla anasını satayım
Paradan ziyade haftalık 5 k spor bahsi çevrimi istiyor yani 500 lira bile yatırmış olsan 5 klık çevrim yaptıysan eklenir ama çevrim yapamadın demek ki ben yaptım da noldu toplam 18 çarkım vardı bir tane 750 bir tane 200 bir tane 100 dışında kalan 15 tanesinde 50 lira çıktı millete ilk hakkında 5 bin 10 bin çıktı şansımız ne zaman oldu ki