- 3,866
- 1,615
- 113
Tebrikler
Bende isvecliyim artikKolla kendini Norveç Ekli dosyayı görüntüle 985143
tebrikler bu site sıkıntılı diye biliyordum benKolla kendini Norveç Ekli dosyayı görüntüle 985143
Yaw dün 26k için inceleme aldılar bugün yeni ödediler leş siteÖder bence millet boşuna kotuluyor bu siteyi
Ödemiş sonuçta kanka leş.demen için ödememesi lazımYaw dün 26k için inceleme aldılar bugün yeni ödediler leş site
Tamam kanka sensinÖdemiş sonuçta kanka leş.demen için ödememesi lazım
Markaj ikimisli kural dışı işlem yapmadığın sürece öderBen de markajda oynuyorum şu aralar
Ödendi mi
Ben benimde senin bu tavrın ne kardeşim sabah sabahTamam kanka sensin
Tavır değil ödemiş olması hele 26 kyı ... leş dememem gerekiyormuş ona biraz değişik oldumBen benimde senin bu tavrın ne kardeşim sabah sabah
Yav istediğini söyle kanka ben ne karışacam herkesin kendi fikri ben seni bırakıp siteyi savunacak değilim ama tavrın yanlışTavır değil ödemiş olması hele 26 kyı ... leş dememem gerekiyormuş ona biraz değişik oldum![]()
Kusura bakma üstad <3Yav istediğini söyle kanka ben ne karışacam herkesin kendi fikri ben seni bırakıp siteyi savunacak değilim ama tavrın yanlış
@tahir1603 koş yetis bak yuklu basmis ekmek cikar sizin ekibi topla gel cocukKolla kendini Norveç Ekli dosyayı görüntüle 985143
Yok ne kusuru beşyüz sallarsan barışıriz hemen hahahahahahKusura bakma üstad <3
Alemsiniz varyaYok ne kusuru beşyüz sallarsan barışıriz hemen hahahahahah
Kaybeden kuponu kazandı yaptılar galiba çok yüklenmediler özele diye🍀 20 Özel Oranımız Kazandı🔘
🎉 Kazanan Üyelerimizi Tebrik Ederiz💜
✅ Güncel Adresimiz ✅
🍀🍀🍀🍀🍀🍀 bu kupon nasıl kazandı Fildişi Sahili Bir de İsveç 10 artı gol 20 Oran nasıl kazanmış bu 6 gol oldu hadi fildişinde de bir gol oldu 7 gol ben mi yanlış görüyorum ya