- 14,402
- 9,099
- 113
Dedi prof. Doç. Dr. tesloMarkaj ikimisli kural dışı işlem yapmadığın sürece öder
Dedi prof. Doç. Dr. tesloMarkaj ikimisli kural dışı işlem yapmadığın sürece öder
Bi rolling aç DM atıyorumDedi prof. Doç. Dr. teslo
Sen oyna ben mac verim knk sizin para bogazimdan gecmez dugumlenirBi rolling aç DM atıyorum
Helal diye demi , sende haklısınSen oyna ben mac verim knk sizin para bogazimdan gecmez dugumlenir
Yok bogazimda dugumlenmese siz çete ile birlikde bogazlarsiniz mkHelal diye demi , sende haklısın
Çete ne la bu aralar çok mu haber izliyorsun Kılıçdaroğlu falan hıı seni gidi seniii 😆Yok bogazimda dugumlenmese siz çete ile birlikde bogazlarsiniz mk![]()
Hem haksizlik yapiliyor hemde adamlari destekleyip beni çildirtiyorsunuz ben 2 yildir kimseden para almiyorum neden rol acip dagitim yapiyim ki bencillik dedigin sey boyle birsey degil ben burda senden veya o.çocuk dan faydalansam sonra dagitim yapmasam anlarim tavrinizi ama ben son 2 yildir abartmiyorum hep kendi cebimden dönuyorum kanka ayip ediyorsunuz ve eski konulari aciyonuz neyse ben kinci degilim sadece tahire kuruldum.Çete ne la bu aralar çok mu haber izliyorsun Kılıçdaroğlu falan hıı seni gidi seniii 😆
Ben kimseyi bilmem ama kendi adıma söyleyim sana 3-4 kere ödül verdim almadım dersende sana ve vicdanına bırakırım umrumdada olmaz iyi forumlarHem haksizlik yapiliyor hemde adamlari destekleyip beni çildirtiyorsunuz ben 2 yildir kimseden para almiyorum neden rol acip dagitim yapiyim ki bencillik dedigin sey boyle birsey degil ben burda senden veya o.çocuk dan faydalansam sonra dagitim yapmasam anlarim tavrinizi ama ben son 2 yildir abartmiyorum hep kendi cebimden dönuyorum kanka ayip ediyorsunuz ve eski konulari aciyonuz neyse ben kinci degilim sadece tahire kuruldum.
Onu da yazamamış NorveçTürkiye Cumhuriyeti yönetimine bildirildi seni vatandaşlıktan çıkarıyoruz İsveç vatandaşı olmak istiyorsun ya🤣
HaaahahhahahahHOnu da yazamamış Norveç
La galerin bu adamın fotosuyla dolu herhalde 😂Sus yalancı Haylan. Kalk çay koy (!)Ekli dosyayı görüntüle 985174
Valla hatirlamiyorum almisizdir vermisizdir eskiden cok paylaşimciydim biliyorsunuz. İnkar etmiyorum aldik verdikde sadece aldin diyemez kimse neyse roll diyordunBen kimseyi bilmem ama kendi adıma söyleyim sana 3-4 kere ödül verdim almadım dersende sana ve vicdanına bırakırım umrumdada olmaz iyi forumlar
Ben almadım kusura bakma sen istedin ben verdim sen istedin ben verdim ben kimle ne yaptıysam herşeyi hatırlarım asla unutmamValla hatirlamiyorum almisizdir vermisizdir eskiden cok paylaşimciydim biliyorsunuz. İnkar etmiyorum aldik verdikde sadece aldin diyemez kimse neyse roll diyordundm gelmedi
Benim hafiza gercekden zayıf gercekden boyleyse kusura bakmaBen almadım kusura bakma sen istedin ben verdim sen istedin ben verdim ben kimle ne yaptıysam herşeyi hatırlarım asla unutmam
Önemi yok yalan atacak halimde yok iyi forumlar iyi günlerBenim hafiza gercekden zayıf gercekden boyleyse kusura bakma
Hawli🥶Önemi yok yalan atacak halimde yok iyi forumlar iyi günler
Dene dene seversin ipnee 😂Markaj nasıl beyler şaka maka siteler hep bozdu ona göre deneyelim kayıp bonusu vs de iyyimiş
Seviyorum abi, aynı seni sevdiğim gibin.La galerin bu adamın fotosuyla dolu herhalde 😂