- 21,880
- 18,048
- 113
Eyvallah üstat. Seni mahcup etmem umarımOdense atarsa bu iş tamam gibi gelirse 1.rolcü sensin toprağım 😊
Eyvallah üstat. Seni mahcup etmem umarımOdense atarsa bu iş tamam gibi gelirse 1.rolcü sensin toprağım 😊
Aynen odense atarsa bu is biterOdense atarsa bu iş tamam gibi gelirse 1.rolcü sensin toprağım 😊
Sıkıntı yok dost kısmetse olurEyvallah üstat. Seni mahcup etmem umarım![]()
Aha 2. Isabetli sutOdense hic saldirmiyorki sadece 1 sut cekdi gol oldu ondan sonra sutu bile yok
Kümeye oynuyor ondan güvendik evde düşmüş zatenAynen odense atarsa bu is biter
Evet eve bayagi muvize lazimmisKümeye oynuyor ondan güvendik evde düşmüş zaten
2 yi atsada dost kurtulsak bikerede sıkıntısız ilk yarıdan çözsek işi 😂Evet eve bayagi muvize lazimmis
Atmazsa pasa gonlu bilir rakibiyle el ele alt lige gider2 yi atsada dost kurtulsak bikerede sıkıntısız ilk yarıdan çözsek işi 😂
Aynen risk atmaz umarım geliyorum ben biraz telefon şarza takim gelirse 2. Rolcüde sen olursun dostAtmazsa pasa gonlu bilir rakibiyle el ele alt lige gider
Kısmet 2.yariya olacak gibi görünüyor 2.golunAynen risk atmaz umarım geliyorum ben biraz telefon şarza takim gelirse 2. Rolcüde sen olursun dost
Eyw bro grsrzAynen risk atmaz umarım geliyorum ben biraz telefon şarza takim gelirse 2. Rolcüde sen olursun dost
Dep atacak hissediyorumYesede iyi olcak yoksa 2.gole ihtiyac kalmiycak