- 8,799
- 8,368
- 113
1k üzeri hiç cekım yapmadım acaba burdan ceksem guvendıgım siteye mi atsam ne dersiniz5 k ya kadar sıkıntı yaşayan görmedim
1k üzeri hiç cekım yapmadım acaba burdan ceksem guvendıgım siteye mi atsam ne dersiniz5 k ya kadar sıkıntı yaşayan görmedim
Bende öyle diyorum sekada 5 6 hanelı cektım sıkıntı olmadı bence bunu cekeyım seka dan devam edelımÇekip başka yerde oyna bulaşma hiç gece uzun
1k üzeri hiç cekım yapmadım acaba burdan ceksem guvendıgım siteye mi atsam ne dersiniz
Hmmyanlız palacebet den oynuyorum hıc 1k uzerı cekım yapmadım sizce ödermi 2.5 k yaparsak![]()
Çek ordan dost yatır sağlam yereyanlız palacebet den oynuyorum hıc 1k uzerı cekım yapmadım sizce ödermi 2.5 k yaparsak![]()
Öyle yap dost gözüne kestirdiğin maç yoksa vakit geçer hem1k üzeri hiç cekım yapmadım acaba burdan ceksem guvendıgım siteye mi atsam ne dersiniz
6 hane derken kanka 😁😁Bende öyle diyorum sekada 5 6 hanelı cektım sıkıntı olmadı bence bunu cekeyım seka dan devam edelım
Dostlar burdan cekım verdım gelince baska yerden devam edecem gece uzun acele etmeyelim sabırlı olursak kazanırız
180.000 TL6 hane derken kanka 😁😁
Aynen öyle kral palacebet isminde güven yokBende öyle diyorum sekada 5 6 hanelı cektım sıkıntı olmadı bence bunu cekeyım seka dan devam edelım
PekiDostlar burdan cekım verdım gelince baska yerden devam edecem gece uzun acele etmeyelim sabırlı olursak kazanırız![]()
Ben 12.8 mesaide olacağım ara ara bakarım umarım başarılı olursun basketcisin galiba gece bsn WNBA falan olurDostlar burdan cekım verdım gelince baska yerden devam edecem gece uzun acele etmeyelim sabırlı olursak kazanırız![]()
İyiki forumda değilmişsin o dönem dm kutusu da 180.000 olurdu😁😁😁180.000 TL![]()
Dostlar burdan cekım verdım gelince baska yerden devam edecem gece uzun acele etmeyelim sabırlı olursak kazanırız![]()
Yok be kardesım basketi hiç sevmem aslında aha bu @4Vendetta bulastırdı beni basketeBen 12.8 mesaide olacağım ara ara bakarım umarım başarılı olursun basketcisin galiba gece bsn WNBA falan olur
İyiki forumda değilmişsin o dönem dm kutusu da 180.000 olurdu😁😁😁
o zaman baska forumdaydım 3 gunde cektım 180 k yi 12 k dagıtım yaptımİyiki forumda değilmişsin o dönem dm kutusu da 180.000 olurdu😁😁😁
Kanka ligler bitince sarıyorum bende 1 2 haftaya döneriz futbola 😁Yok be kardesım basketi hiç sevmem aslında aha bu @4Vendetta bulastırdı beni baskete![]()