- 5,441
- 3,758
- 113
Şimdi ağa payfixe isbankasindan para attim hep attigim hesaba payfix e geçmedi işbankası hesapları gene kaldırmışlar para Ne zaman iade olur ne yapmam lazımBol sans kardes
Şimdi ağa payfixe isbankasindan para attim hep attigim hesaba payfix e geçmedi işbankası hesapları gene kaldırmışlar para Ne zaman iade olur ne yapmam lazımBol sans kardes
78 AtacakTurgutlu kaç atacak
Ne atarsa atsınTurgutlu kaç atacak
Hep kasa mı atcan3K olana kadar![]()
Duruma göre bakıcazHep kasa mı atcan
Yolladım enerjiyi kankamBen maçı izliyorum 4.ceyrek görüsürüz dostlarinş 20 üstü atar bu periyot dep cok kötü ama bakalım
Ne yapsan bos suan 24 saat icinde gecmez ise otomatik iade oluyor biliyorum.baska bankaniz yokmu hep isbankta sorun oluyor baska banka ile deneyinŞimdi ağa payfixe isbankasindan para attim hep attigim hesaba payfix e geçmedi işbankası hesapları gene kaldırmışlar para Ne zaman iade olur ne yapmam lazım
Yok ki bir halkvar bir iş varNe yapsan bos suan 24 saat icinde gecmez ise otomatik iade oluyor biliyorum.baska bankaniz yokmu hep isbankta sorun oluyor baska banka ile deneyin
O zaman bundan sonra halk ile islem yap.ben dede bi isbank bide ziraat var islem yapicak param yok bu aralar ama yaparsam ziraat ile yapicam.o paradan baska paran vvarsa halkbank ile yap bak kumarina o parayi suanlik unutYok ki bir halkvar bir iş var
bol şans dost geldi,k geldik :dHedefe ulaşırsak 2 3 dosta ulaşırız özelden![]()