- 73,321
- 38,940
- 113
Bizim yüzümüz ne zaman gülecek Santos maçına üst oynayayım dedi 1.90 oranı beğenmedim 2.45 olana gittik Ondan yaptık 2.45'te Ulan var ya Nasıl işleri ya
Gelsin yeterli o kolay isBen de takip ediyorum gizliden sinerji veriyorum
Sen kazanda gerisi gelmesede olurGelsin yeterli o kolay is
Bize inad ,bak gör üçüncü çeyrek 10 fark atar adilerÜst üste 2 tane 3lük yemese iyi gidiyordu orda koptu
aynen bu macıda 20 farkla kazanır ibnelerBize inad ,bak gör üçüncü çeyrek 10 fark atar adiler
EvetBize inad ,bak gör üçüncü çeyrek 10 fark atar adiler
Aynen öyle olacak. Bugünkü n kafayı yedim ben zaten ilk yarı hangi takıma gol aldıysam 2.yarı 3-4 attı ilk yarı atmadıBize inad ,bak gör üçüncü çeyrek 10 fark atar adiler
Santos maçı mı2-2 oldu şuraya bak ya 5 oranı vardı Allah belasını versin 500 alsan 2,5 lira para alacaktım
Evet bu bankadan paykoyu niye para atılmıyor tıklıyorum onaya onaya tıklamıyorSantos maçı mı
Bilmiyorum ki ben payco kullanmıyorumEvet bu bankadan paykoyu niye para atılmıyor tıklıyorum onaya onaya tıklamıyor
Ne kullanıyorsunBilmiyorum ki ben payco kullanmıyorum
HavaleNe kullanıyorsun
Gördüm bol şanslar dileyecektim kupon kaybetmiş dostBizim yüzümüz ne zaman gülecek Santos maçına üst oynayayım dedi 1.90 oranı beğenmedim 2.45 olana gittik Ondan yaptık 2.45'te Ulan var ya Nasıl işleri ya