Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Acısı

mustafa02219

ــــہـ٨ــــــ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,474
2,020
113
Dostlar çok kötü Aşk acısı çekiyorum çok sevdiğim bir kız vardı şu an iki yabancı olduk evlilik düşünüyorken şimdi nasıl olduğunu bile bilmiyorum ayrıldık tamamen ve bu çok koyuyor bi akıl verin nasıl unutabilirim

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,332
2,927
113
Dostlar çok kötü Aşk acısı çekiyorum çok sevdiğim bir kız vardı şu an iki yabancı olduk evlilik düşünüyorken şimdi nasıl olduğunu bile bilmiyorum ayrıldık tamamen ve bu çok koyuyor bi akıl verin nasıl unutabilirim
Unutamazsın eğer sevdiysen ben boşanma aşamasındayım 1.5 yıl geçti hiç bir an aklımdan çıkmıyor

Karamsar34

Forum Yetkisizi 🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,586
769
113
Bende öyle düşünürdüm şuan neden onla devam ettim onca sene dedim hayırlısı olmuştur takma reisim

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,520
1,577
113
Unutamas.sın tekrar barış ve birleş çok kötü bir durumdur yaşadım ve daha aklıma gelir arada yol yakınken geri dön gerekirse sen bir adım git dostum

krizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
173
65
28
Hiç bir zaman unutmucaksın ama zamanla alışacaksın. Sakın kendini alkole verme. Kafanı dağıtacak aktivelerle uğraş. Bende geçen seneden bu seneye yeni atlattım sayılır

ibokurt02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
718
360
63
hataylı bir kızı sevdik bıraktı bizi alıştım ben sende alışırsın

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
2,124
113
Başkan aşık adamın gururu olmaz git kıza niyetini açıkça söyle evlenmek istiyorsan direk niyetini belirt sevdigini göster ona peşinden koş yoksa unutması çok uzun zaman alır aktivite yap onu yap bunu yap diyenler cikicak ama hiçbiri ise yaramaz soyliyim gidip kızı kazanmaya çalış gene

zafer685

TR[🟩][⬜]16
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,551
1,353
113
Valla aşk meşk çokta tın s...m aşkı hepsinin kralını yaşadık paran yoksa hiçsin manita değil dünyada ki en aciz insan bile adam yerine koymaz varsa yoksa para bu hayatta boşver takma er geç unutacaksın

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,494
1,520
113
Aşk maşk gibi ergen acılar çekmeyi bırakın ya sizi sevmiyo diye acı çekemezsiniz abi kendinize saygınız olsum diceksiniz ki öyle olmuyo yoo gayet te oluyo yaşadım kaç yıl sevdim bir insanı gram acı çekmediö çünkü beni sevmeyen biri için beni sevmiyor diye üzülemem bu kötü değil ne büyük dertler var ölüm var lan diyordım kendime ki kardeşim dediğim insan 3 yıl önce ölünce anladım haklı oldugumu o zamanlar aşk acısı çeken her kimse bu hayatta hiçbir şey yaşamamıştır o yuzden kendinize yazık etmeyin KENDİNİZE SAYGINIZ olsun heh. Daha acısını söylim kendine saygını yitirip oturup üzülürken başka bir erkeğin dudaklarında olucak sen üzülmeye devam et brom GÜÇLÜ OLUN GÜÇLÜ

emreozay21

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39
8
8
abi yanlış anlamada yengenin peşinden köpek olacaksın kısa bir süreliğine geleceği varsa gelir zaten oluru yoksa belli olur herşey bende 3. yılıma giricem eski sevgilimle anne oğul,askerlşk arkadaşı, kardeş vs. gibi olduk ama hala bişeyler eksik sende de bişeyler eksiktir çabanın karşılığını alamazsan demek ki hayırlısı değilmiş ama alkole vurma kendını daha da kötü olursun saçma sapan önerilerde de bulunmayacam kafana ne eserse onu yap umarım evli mutlu çocuklu günleriniz olur HAYIRLI GECELER...

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,624
1,630
113
Önüne bak başka bi kız bul kendine biraz yarabandı gibi kullanacaksın ama olsun. Yoksa unutamazsın uzun sürer stalk falan yapmaya başlarsın bide işin içinden hiç çıkamazsın. Hemen başka kız bulmaya bak

12feto12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,017
292
83
sezen aksu kolay olmayacak

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,061
20,554
113
hataylı bir kızı sevdik bıraktı bizi alıştım ben sende alışırsın
Ankara'da Hatay serinyollu kız arkadaşım vardı hatta köylerine falan gitmiştik sene 2015te , 1 hafta köyde kaldık hayatımda geçirdiğim en güzel misafirliği onlarda gördüm.

trancerslife

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
263
106
43
Modern çağın ortasındayız ama hâlâ aşk masallarına inananlar var. Gerçek şu ki kimse kimseyi bencilce arzularının ötesinde sevmiyor, sevemez de. Bugün ilişki dediğimiz bağlar, menfaat ortaklıklarından ibaret. O çok kutsanan aşk acısı bile insanın kendi kendine ürettiği yapay bir histen başka bir şey değil. Seçeneklerin sınırsızlaştığı, ekran kaydırarak yeni bir insan bulmanın saniyeler aldığı bir dünyada, kimse kimsenin vazgeçilmezi olamaz. Gücünüz ve maddi imkanlarınız kadar seçeneğe sahip olduğunuz bu mekanik düzende, aşk gibi soyut ve karşılığı olmayan kavramlarla vakit kaybetmeyin.