- 6,502
- 3,632
- 113
50 gündür nerdeyse telefona giremedim ve sonunda alabıldım Askerlik zor ve zaman geçmiyor yalnız olunca… Şafak karanlık nasılsınız abiler kardeşler nasıl gidiyor
@Shellac
Hakkari derecik yaşandı ve bitti50 gündür nerdeyse telefona giremedim ve sonunda alabıldım Askerlik zor ve zaman geçmiyor yalnız olunca… Şafak karanlık nasılsınız abiler kardeşler nasıl gidiyor@Shellac
Şükür dost50 gündür nerdeyse telefona giremedim ve sonunda alabıldım Askerlik zor ve zaman geçmiyor yalnız olunca… Şafak karanlık nasılsınız abiler kardeşler nasıl gidiyor@Shellac
Başladıysan biter kafana takma ben 9 yıl yaptım50 gündür nerdeyse telefona giremedim ve sonunda alabıldım Askerlik zor ve zaman geçmiyor yalnız olunca… Şafak karanlık nasılsınız abiler kardeşler nasıl gidiyor@Shellac
Hayırlı teskereler50 gündür nerdeyse telefona giremedim ve sonunda alabıldım Askerlik zor ve zaman geçmiyor yalnız olunca… Şafak karanlık nasılsınız abiler kardeşler nasıl gidiyor@Shellac
Yeşil ova karakolu umurlu karakolu güney dağları balkayalar doğrumu dostHakkari derecik yaşandı ve bitti
Ne kadar karanlık olabilir başkan 500 gün askerlik yaptık biz50 gündür nerdeyse telefona giremedim ve sonunda alabıldım Askerlik zor ve zaman geçmiyor yalnız olunca… Şafak karanlık nasılsınız abiler kardeşler nasıl gidiyor@Shellac
Çok sıkıntı ya çarşı iznine 2 kez cıktım bir ton para gitti insan heves edip birşeylet alıyor yiyor falsnhayırlı tezkereler bizde para bulalımda bedelli yapalım diyoruzdostum nasıl geçiyor zaman emir komuta zinciri sorun yaratıyor mu yaşam şartları nasıl kime sorsam kesinlikle fırsatınız varsa bedelli yapın diyor
![]()
kral çok üzüldüm ya adına bende kaçmaya yer arıyomÇok sıkıntı ya çarşı iznine 2 kez cıktım bir ton para gitti insan heves edip birşeylet alıyor yiyor falsn
hangi bölüktesin reisÇok sıkıntı ya çarşı iznine 2 kez cıktım bir ton para gitti insan heves edip birşeylet alıyor yiyor falsn
Biz 1 sene yaptık şimdi siz rahat50 gündür nerdeyse telefona giremedim ve sonunda alabıldım Askerlik zor ve zaman geçmiyor yalnız olunca… Şafak karanlık nasılsınız abiler kardeşler nasıl gidiyor@Shellac
Söylemiyim reis doguda bir yer ❄ ⛄hangi bölüktesin reis
topçu mu emniyet muhafız mı vs. tarzı sorduydum il olarak değil neyse hepsinin kendi zorluğu var kolay gelsin sanaSöylemiyim reis doguda bir yer ❄ ⛄
knka gir bi denemebonusları ve bonuslar kısmına şöyle bi 50 gün eskidem tara baya bonus var parayı bulcan bu akşamO degil cogu site gitmiş harçlığım yok aceminin parası yatmadı bonus veren site falsn yokmu onceden yatırdıklarımdan acaba😂