boşluğun dibi hemdeAskerlik boş iş ya
boşluğun dibi hemdeAskerlik boş iş ya
Eğitimli olanlara bişey demiyorum ama yarisi ne eğitim görüyor ne silah kullanıyor boşuna o kadar elbise yatak yemek malzeme devlete zarar bizden çıkıyor hepsiAskerlik boş iş ya
Bide itin kopegin temizliğini yapıyorsun beni hayatımın en büyük hatasını yaptım askere giderek 5 ay askerlik yaptım kolum kırıldı ameliyat oldum hala sıkıntısını cekiyorumEğitimli olanlara bişey demiyorum ama yarisi ne eğitim görüyor ne silah kullanıyor boşuna o kadar elbise yatak yemek malzeme devlete zarar bizden çıkıyor hepsi
geçmiş olsun dost kolun nasıl kırıldıBide itin kopegin temizliğini yapıyorsun beni hayatımın en büyük hatasını yaptım askere giderek 5 ay askerlik yaptım kolum kırıldı ameliyat oldum hala sıkıntısını cekiyorum
Banyoda şaka yaptı bitanesi sinirlendim yakalamaya çalıştım ayağım kaydı düştüm hastaneye götürdüler platin takıldı kolumageçmiş olsun dost kolun nasıl kırıldı
Geldinmi la abi Kıbrıs güzeldir güzel yer cikmisKıbrıs a gidiyorum usta birliği girneye 39.mknz.pyd. tümeni
Gelme tünelin ucu boka sardıatarsa 120 ağalar 2 ayı geride bıraktım
niye yav ben Kıbrıs'tayim girnede ülkede neler olup bitiyorGelme buralar boka sardı![]()
Ülke bildin gibide kumar piyasası gün geçtikçe içine alıyorniye yav ben Kıbrıs'tayim girnede ülkede neler olup bitiyor
Allah herkesin çarşısini pazar etsinÜlke bildin gibide kumar piyasası gün geçtikçe içine alıyor
Hayirli teskerelerAbilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
bende 2014 te kıbrıs türkelinde yaptım topcu bırlıgıniye yav ben Kıbrıs'tayim girnede ülkede neler olup bitiyor
Sıcaktan pişeceksinKıbrıs a gidiyorum usta birliği girneye 39.mknz.pyd. tümeni
60 derece oluyordu hazıran temmuzda çöl sıcagı var oradaSıcaktan pişeceksin
Benim kuzen geliyor dostum yanına kıbrısa 😂atarsa 120 ağalar 2 ayı geride bıraktım
bende şuan ordayım dış göreve geldim 39 a 50 değil mi😁bende 2014 te kıbrıs türkelinde yaptım topcu bırlıgı
gelsin gelsin çömezim benim😁😁Benim kuzen geliyor dostum yanına kıbrısa 😂