@aslan17 kim ödeme almış kardeş hangi platformsa ss ya da kanal linki atar mısın cok merak ettik kim ödeme almış
tg de gordm ustad orda pylasıyorlar
@aslan17 kim ödeme almış kardeş hangi platformsa ss ya da kanal linki atar mısın cok merak ettik kim ödeme almış
Bu akılla siteler daha çok dolandirir sizi zatenYeni üye olup 400 yatırdım. 4 özelide aldım. En fazla 400 TL dolandırılırım. 10 k için 400 dolandırılma riskine girilir
Tamam millet çekmiş demişsin ya ss atar mısın çekenleri görelim ya da tg kanalını paylaştg de gordm ustad orda pylasıyorlar
Defol seni gidi leş kargası seniBu akılla siteler daha çok dolandirir sizi zaten
Site öder odemez bilemiyorum ama özel oran rahat falan gelmez para dağıttıkları falan yok yanı 51 taç çok zor
güvenilir olsa nolcak 50 taç kolaymı 2 dkda 1 taç olması lazımGüvenilir mi
Onada ayar çekeriz o iş bizim işimizgüvenilir olsa nolcak 50 taç kolaymı 2 dkda 1 taç olması lazım
100 oranı 10 oran yapmış kazananlara
Bende aldım knka site sağlam altyapi saglan bakma sen bunlaraDefol seni gidi leş kargası seni
Ya sizde kafa olsa zaten böyle sitelerde oynamazsinızaynen dun ve bu sabah cekenler erkenden cektı bıze kalmadı yıne bısey.d
Ya sizde kafa olsa zaten böyle sitelerde oynamazsinız