- 34,546
- 19,157
- 113
Boş çıktı
Rollerde artık çekiliş mi oluyor dost kurallar mi degistiKardes tekrar bol sans.bn olsam 10 kisiye 100 yada 20 kisiye 50 yapardim daha cok kisiye faydon olsun.zaten genelse cekilis foruma hic bi faydasi olmayan hic bi etkinligi olmayan konuya bol sans bile yazan adamlara cikiyor genelde.benim dedigim sekil daha cok kisiye faydan olur dusuncesindeyim.tabi karar senin.tekrar bol sans umarim basarirsin.
Limit sorunum var dostum ya ondan kaynaklı yoksa bende isterim 10 kişi olsun diyeKardes tekrar bol sans.bn olsam 10 kisiye 100 yada 20 kisiye 50 yapardim daha cok kisiye faydon olsun.zaten genelse cekilis foruma hic bi faydasi olmayan hic bi etkinligi olmayan konuya bol sans bile yazan adamlara cikiyor genelde.benim dedigim sekil daha cok kisiye faydan olur dusuncesindeyim.tabi karar senin.tekrar bol sans umarim basarirsin.
Anladim kardes eger forumda guvendigin biri varsa ona yaptir dagitimi.Limit sorunum var dostum ya ondan kaynaklı yoksa bende isterim 10 kişi olsun diye
Bol şanslarAdım 3
Evin golüne girerdim deplasman kümede ama basılan miktar yüksek hadi bol şans Ekli dosyayı görüntüle 243151
O hep vardi arkadas ben dm atarim demedigi icin cekilis olucak ama bn dmden 4 kisiye ulasirim deseydi cekilis olmazdiRollerde artık çekiliş mi oluyor dost kurallar mi degisti
Bol şans dostumAdım 3
Evin golüne girerdim deplasman kümede ama basılan miktar yüksek hadi bol şans Ekli dosyayı görüntüle 243151
Benim bildiğim takip edenlerden totem yapanlardan seçilip dm atılıyor öyle biliyordum çünkü gelirse çekiliş olursa takip eden alamaz onu biliyorumO hep vardi arkadas ben dm atarim demedigi icin cekilis olucak ama bn dmden 4 kisiye ulasirim deseydi cekilis olmazdi
Sen bize yada adminlere gönder biz göndeririz reis tek tek.Limit sorunum var dostum ya ondan kaynaklı yoksa bende isterim 10 kişi olsun diye
Sanda bol şanslarBende jeunb altyapı maçına girdim gole dk 25 hadi bakalaım![]()