Dostlar merhabalar at yarısını takıp eden varsa bilir geçen Ankara yarışları 25 milyon devretti perşembe gunu kosulacak devirli altılı ganyan altılı ganyan ile ilgilenen dostlar varsa o güne beraber ortak birşeyler yapalım
Birtane site var ordan ortak yapabiliyorsun kaç kişi girmek istersen kendin belirlion kuponu hazirlion ortak giriyorlar site kendi parayı bolusturuyor ismi aklıma gelmiyor ama yasal siteydiDostlar merhabalar at yarısını takıp eden varsa bilir geçen Ankara yarışları 25 milyon devretti perşembe gunu kosulacak devirli altılı ganyan altılı ganyan ile ilgilenen dostlar varsa o güne beraber ortak birşeyler yapalım
Atyarısı com site adı dostBirtane site var ordan ortak yapabiliyorsun kaç kişi girmek istersen kendin belirlion kuponu hazirlion ortak giriyorlar site kendi parayı bolusturuyor ismi aklıma gelmiyor ama yasal siteydi
Ordsn yap bundan kimse katılmaz büyük para vurunca kaçar yada kaçarsın diye guvenemez hele bazıları kuponuniptal ediyor ana parayı çebe indiriyor yanlış anlama sana sözüm yokAtyarısı com site adı dost
hiç denemedim inanır mısınDostlar merhabalar at yarısını takıp eden varsa bilir geçen Ankara yarışları 25 milyon devretti perşembe gunu kosulacak devirli altılı ganyan altılı ganyan ile ilgilenen dostlar varsa o güne beraber ortak birşeyler yapalım
Haklısın dost biz forumdan 5 kişi yapıyorduk bir ara ama o kadro gıtmıs forumdanOrdsn yap bundan kimse katılmaz büyük para vurunca kaçar yada kaçarsın diye guvenemez hele bazıları kuponuniptal ediyor ana parayı çebe indiriyor yanlış anlama sana sözüm yok
ben varımDostlar merhabalar at yarısını takıp eden varsa bilir geçen Ankara yarışları 25 milyon devretti perşembe gunu kosulacak devirli altılı ganyan altılı ganyan ile ilgilenen dostlar varsa o güne beraber ortak birşeyler yapalım
3 kişi olduk şimdiden dost😃ben varım
Tek kişi bulmak zor oluyor dost 5 kişi oynasak iyi buluruz8 koşu var net bir favoride gözüme çarpmadı en Büyük yarış kisavade 6 Ankara kulübü koşusu iki tane kısa vade 6 var şartli 5 ve maideni altılı harici kostururlar kalan handikap yarışlar yine güzel verir bulana
6300TL tltlik ankara 2. 6lya salladım bir şeylerson durum ne dost oynancakmı ortak kupon
Kimi tek attın6300TL tltlik ankara 2. 6lya salladım bir şeyler
ne yazdın reis6300TL tltlik ankara 2. 6lya salladım bir şeyler
1,4,7--1,2,3,4,5--4,5--1,2,6--1,2,3,4,5,6,7--3,5,7,8,9ne yazdın reis