Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet At Yarışı Hakkında

stalinque

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,455
1,483
113
Dostlar merhabalar at yarısını takıp eden varsa bilir geçen Ankara yarışları 25 milyon devretti perşembe gunu kosulacak devirli altılı ganyan altılı ganyan ile ilgilenen dostlar varsa o güne beraber ortak birşeyler yapalım

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,395
4,109
113
Dostlar merhabalar at yarısını takıp eden varsa bilir geçen Ankara yarışları 25 milyon devretti perşembe gunu kosulacak devirli altılı ganyan altılı ganyan ile ilgilenen dostlar varsa o güne beraber ortak birşeyler yapalım
Birtane site var ordan ortak yapabiliyorsun kaç kişi girmek istersen kendin belirlion kuponu hazirlion ortak giriyorlar site kendi parayı bolusturuyor ismi aklıma gelmiyor ama yasal siteydi

stalinque

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,455
1,483
113
Birtane site var ordan ortak yapabiliyorsun kaç kişi girmek istersen kendin belirlion kuponu hazirlion ortak giriyorlar site kendi parayı bolusturuyor ismi aklıma gelmiyor ama yasal siteydi
Atyarısı com site adı dost

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,395
4,109
113
Atyarısı com site adı dost
Ordsn yap bundan kimse katılmaz büyük para vurunca kaçar yada kaçarsın diye guvenemez hele bazıları kuponuniptal ediyor ana parayı çebe indiriyor yanlış anlama sana sözüm yok

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,217
600
113
hiç denemedim inanır mısın

stalinque

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,455
1,483
113
Ordsn yap bundan kimse katılmaz büyük para vurunca kaçar yada kaçarsın diye guvenemez hele bazıları kuponuniptal ediyor ana parayı çebe indiriyor yanlış anlama sana sözüm yok
Haklısın dost biz forumdan 5 kişi yapıyorduk bir ara ama o kadro gıtmıs forumdan

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,147
2,118
113
24 milyonu devrettiğinde %4 %12 %5 %0.89 %26 %0.64 oynanan atlar gelmiş biz bu atlara oynasak bile mutlaka favori atlar gelir cok zor ihtimal arada denk geliyor böyle işte

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,173
3,587
113
Buradan fikir paylaşılır . Ortak altılı yapılıyor zaten kupon id verirsin buradan ortak olduklarinizla oynanır .
Şurada 3 4 binlik satın alım yapacağınıza Doğu illerine yada şöyle devirli atyarislarina ortak kupon yapsaniz köşe olursunuz ama ben zamanında uğraştım oralı olan bulamadim

jrhusojr06

Tek şansım vardı, kumarda yandı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,733
800
113
ben varım

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,173
3,587
113
8 koşu var net bir favoride gözüme çarpmadı en Büyük yarış kisavade 6 Ankara kulübü koşusu iki tane kısa vade 6 var şartli 5 ve maideni altılı harici kostururlar kalan handikap yarışlar yine güzel verir bulana

stalinque

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,455
1,483
113
8 koşu var net bir favoride gözüme çarpmadı en Büyük yarış kisavade 6 Ankara kulübü koşusu iki tane kısa vade 6 var şartli 5 ve maideni altılı harici kostururlar kalan handikap yarışlar yine güzel verir bulana
Tek kişi bulmak zor oluyor dost 5 kişi oynasak iyi buluruz

hotchocolatee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,237
601
113
Bende at yarısı comda ortak altılıdan 5 6 kupon katılıyorum öyle mantıklı gördüğüm kuponlara, bugun kazandık ama 10/1 paya 100tl verdi kupon kazancı :D

jrhusojr06

Tek şansım vardı, kumarda yandı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,733
800
113
son durum ne dost oynancakmı ortak kupon