- 19,518
- 7,376
- 113
Knk firma tersaneden para aldı gidip başka tersanedeki firmasının asgarisini yatırdı bu ay eldenleri alamadik senin anliyacagin 20 ekimde diyorHee burdada oldu konuyu degıstırme
Knk firma tersaneden para aldı gidip başka tersanedeki firmasının asgarisini yatırdı bu ay eldenleri alamadik senin anliyacagin 20 ekimde diyorHee burdada oldu konuyu degıstırme
Bu gün turnuva olur umarımMeto sende bi xxl kupon yap yapıstr 4.5 k
Benım drdıgımı neden okumadın ben baska bseh soledım sanaKnk firma tersaneden para aldı gidip başka tersanedeki firmasının asgarisini yatırdı bu ay eldenleri alamadik senin anliyacagin 20 ekimde diyor
He yok knk önceden 4 k kaybettim 750 vermişti de ondan söyledi yaYok zar zor 1 gunde 200k kayba 1k verdiler
15 ydi 20 sinemi çıkardılar şimdi deKnk firma tersaneden para aldı gidip başka tersanedeki firmasının asgarisini yatırdı bu ay eldenleri alamadik senin anliyacagin 20 ekimde diyor
O an boşluklarina gelmiştir😀He yok knk önceden 4 k kaybettim 750 vermişti de ondan söyledi ya
Zor kanka ya stakenin turnuva larına katılıyonmu şimdi de Omaha acıyolar ama ödüller çok düsükBu gün turnuva olur umarım
15i asgari yatacak Eylül ayininki 20sindede Eylül ile agustosun eldenlerini zarfta vercez dediler knk15 ydi 20 sinemi çıkardılar şimdi de
Gelirse ekime gelmezse neyime diyip kasıma da sarkıtabilir patron.15 ydi 20 sinemi çıkardılar şimdi de
Toto oynuyorum şimdi onda da ilk 30 bile giremez olduk terbiyesizimZor kanka ya stakenin turnuva larına katılıyonmu şimdi de Omaha acıyolar ama ödüller çok düsük
He hayırlı bakalım biyer var da oraya geçerim belki knk yaBenım drdıgımı neden okumadın ben baska bseh soledım sana
Yok yönetimle konuştum dedi en geç 20si bütün parayı vercez dedi knkGelirse ekime gelmezse neyime diyip kasıma da sarkıtabilir patron.
Kanka para olunca şu xxl muhabbetini denemek lazımToto oynuyorum şimdi onda da ilk 30 bile giremez olduk terbiyesizim
20sine kadar yemek yemicen mi pekiYok yönetimle konuştum dedi en geç 20si bütün parayı vercez dedi knk
You winde de vardı 15 maçtan fazla yapınca fazla para veriyordu sanırım güzel para veriyorXl muhabbeti ne la aynı oranın üzerine fazla mı oran olmuş oluyoe
Kaç oran olması lazım minYou winde de vardı 15 maçtan fazla yapınca fazla para veriyordu sanırım güzel para veriyor
Ayın 15i asgari yatacak da onada 16 gün var 30 tl vardı 2 ekmek aldım 1 yumurta yedim dolap boş zatende vallahi hayırlısı fakirliğin gözü kör olsun20sine kadar yemek yemicen mi peki