- 3,771
- 2,388
- 113
Bol şansMerhaba dostlad, 3/3 ile ilerliyoruz 1.50 -1.64 -1.51 oranları içeri aldık, bu sefer güven arttırdım, oran da biraz düşük
Rune returnlarına güvenirim, ayrıca servislerine. Hatta 2.85 ile kazanır da alabilirsiniz
Rune +4,5 h oran 1.36Ekli dosyayı görüntüle 422273
Suan Sinneri bir sure kimse yenemez dost cok fena formda ama handikapta kalabilirMerhaba dostlad, 3/3 ile ilerliyoruz 1.50 -1.64 -1.51 oranları içeri aldık, bu sefer güven arttırdım, oran da biraz düşük
Rune returnlarına güvenirim, ayrıca servislerine. Hatta 2.85 ile kazanır da alabilirsiniz
Bol şanslarMerhaba dostlar. 3/3 ile ilerliyoruz
1.50 -1.64 -1.51 oranları içeri aldık, bu sefer güven arttırdım, oran da biraz düşük
Evet cok karakterli bir sporcu degilkaybedince rakibin yüzüne bakmadan gider babasıyla dövüşür maçta zerre sevmiyorum bu rune u fark yesin isterim normalde rakipleri kendisinden aşağı görmeye bayılıyor bol şans
Zverevi görmeyince tanımadım seni 😅Suan Sinneri bir sure kimse yenemez dost cok fena formda ama handikapta kalabilir
artist zaten şapkayı ters taktıkça daha da gıcık oluyorum yine takmışEvet cok karakterli bir sporcu degil
Yunanlı tenisçiler kadar mal mı ya 😅artist zaten şapkayı ters taktıkça daha da gıcık oluyorum yine takmış![]()
nick kyrgiosun çakması olmayı düşünüyor büyük ihtimal sorunlu tenisçi benzer hareketler,ters şapka takma vs. özendiği kişi o tek fark zincir takmaz boynuna kyrgios gibiYunanlı tenisçiler kadar mal mı ya 😅
Çiçiden de nefret ediyorum yanick kyrgiosun çakması olmayı düşünüyor büyük ihtimal sorunlu tenisçi benzer hareketler,ters şapka takma vs. özendiği kişi o tek fark zincir takmaz boynuna kyrgios gibi![]()
Bu lavugun servisleri keyif veriyo ama nedense 😅, nick icin diyorumnick kyrgiosun çakması olmayı düşünüyor büyük ihtimal sorunlu tenisçi benzer hareketler,ters şapka takma vs. özendiği kişi o tek fark zincir takmaz boynuna kyrgios gibi![]()
o tepe taklak gidiyor 2023'te saçma mağlubiyetler aldı olaylara girdi vs. iyi bir koçla belki toparlar mental sorunlarıda var şu anÇiçiden de nefret ediyorum ya
S.sin gitsin knka boşver 😅😅o tepe taklak gidiyor 2023'te saçma mağlubiyetler aldı olaylara girdi vs. iyi bir koçla belki toparlar mental sorunlarıda var şu an