- 29,839
- 3,686
- 113
Devam saplaayalımArkadaşlar son adım galiba 5 6 kişiyiz herkes en azından 300 le ayrılsin son bi adım atalım inşallah gelir
Devam saplaayalımArkadaşlar son adım galiba 5 6 kişiyiz herkes en azından 300 le ayrılsin son bi adım atalım inşallah gelir
Oki şansa kismetKanka diğer türlü de boş dönenler olacak içim rahat etmez hem 3 adım dedik başlangıçta he sorarsan bence de patlayacaz😅
Bolivya u19 hediye mi bırakıp uykuya kaçtım 🙌🏻🥳Kanka diğer türlü de boş dönenler olacak içim rahat etmez hem 3 adım dedik başlangıçta he sorarsan bence de patlayacaz😅
İçinden geçenlere gönder hscim o zaman kimse darılmaz sanaKanka diğer türlü de boş dönenler olacak içim rahat etmez hem 3 adım dedik başlangıçta he sorarsan bence de patlayacaz😅
Limit koymuş ya baskete aldırmadı güzel maçta yok azıcık bekleyelim bekletmek en son isteyeceğim şey bu aradaAthena ritim kaçıyor
Gir birine aiiqiqi futbola şansa kismetLimit koymuş ya baskete aldırmadı güzel maçta yok azıcık bekleyelim bekletmek en son isteyeceğim şey bu arada
O limitlerin zaten aw . Adam givi kazanicaz da yoksaLimit koymuş ya baskete aldırmadı güzel maçta yok azıcık bekleyelim bekletmek en son isteyeceğim şey bu arada
Keyfine bak dost buraya kadar getirdin acele etme emeğe yazik olmasınLimit koymuş ya baskete aldırmadı güzel maçta yok azıcık bekleyelim bekletmek en son isteyeceğim şey bu arada
Şaudii Filipinler msci var. Suudiler de iki Amerikalı ilk beş baslicak ilk çeyrek bol sayı cikabilir sende bak istersenLimit koymuş ya baskete aldırmadı güzel maçta yok azıcık bekleyelim bekletmek en son isteyeceğim şey bu arada
Ona bakıyordum bende tamŞaudii Filipinler msci var. Suudiler de iki Amerikalı ilk beş baslicak ilk çeyrek bol dayı cikabilir sende bak istersen
Ona bakıyordum bende tam
Hadi bakalım bol sansi. OlsunBünyem stresi kaldıramadi ve en azından çabuk yatarız diye masa tenisi aldım bu adam bana çok iyi kazandırmıştı bi kez şimdiden kusura bakmayın
bol şansBünyem stresi kaldıramadi ve en azından çabuk yatarız diye masa tenisi aldım bu adam bana çok iyi kazandırmıştı bi kez şimdiden kusura bakmayın
Bol şansBünyem stresi kaldıramadi ve en azından çabuk yatarız diye masa tenisi aldım bu adam bana çok iyi kazandırmıştı bi kez şimdiden kusura bakmayın