Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Atl. Madrid & Arsenal 2.5 Alt

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,569
1,270
113
Atletico Madrid 2 0 yada 2 1 alır ben direk 1 oynadım

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,007
3,219
113
Dün akşam 9 gol bu akşam sut görürsek iyidir sıkıcı bir maç olur

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
920
658
93
çözülmesi zor bi maç Atletico madrid de norveçli golcü shörloht çok formda son bilbağo maçında bu maçınprovasını yaptılar kendilerini sıkmadan 3-1 kazandılar aesenal son haftalarda biraz moralsizler bu maçda ters reaksiyonda verebilirler ancak busene kupanın süprisi A.madrid gibi ve bu maçı A.madridin kazanmasını bekliyorum

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,701
9,811
113
çözülmesi zor bi maç Atletico madrid de norveçli golcü shörloht çok formda son bilbağo maçında bu maçınprovasını yaptılar kendilerini sıkmadan 3-1 kazandılar aesenal son haftalarda biraz moralsizler bu maçda ters reaksiyonda verebilirler ancak busene kupanın süprisi A.madrid gibi ve bu maçı A.madridin kazanmasını bekliyorum
shorlot gol atamaz büyük maçlar yapısına uygun değil

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,740
24,720
113
Düşünülenin aksine bu maçın 3.5 üst olabileceğini düşünüyorum ters köşe olabilir bu maç

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,074
267
83
Atletico en az 2 atar Arsenal da 1 atar dolayısıyla skor 2-1 sonuçlanacak diye düşünüyorum karşılıklı gol var- 2.5 üst

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Atleticoyu geçtim siz hayatinizda hiç Arsenal izlediniz mi. İlk yarı gol olmasi mümkün değil ikinci yarı da es kaza 1 tane olursa olur. Arsenal tüm hatlari kapatan ve durmadan saha içinde yerdegistiren deli gibi bir takım

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,386
2,968
113
Arsenal inşallah elenir futbol katili takım

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,209
6,287
113
Adam guzel tahmin yapmis dunku maçı 5-4 bitirdiler bu kesin alt hatta 0-0 bile olur

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,004
9,938
113
İkisi de top oynamıyor gol son ihtimal