- 21,830
- 17,866
- 113
Muhabbetin içine etti yüzü kara bu günahkar dostumuz. Onun adına özür diliyorum.Korktum la
Her zaman ki gibi kara iste hocam ee sende keyifler nasıl kac gündür konuşamadık adam akilli sohbetini özledim vallaMuhabbetin içine etti yüzü kara bu günahkar dostumuz. Onun adına özür diliyorum.
Ne olsun dost bi dogrultamadik belimizi. Hep aynılarla geçiyoruz ömrümüz. Buna da şükür deyip geçiyoruz.Her zaman ki gibi kara iste hocam ee sende keyifler nasıl kac gündür konuşamadık adam akilli sohbetini özledim valla
Hem maç içinde hem maç sonrasında kavga çıkmıştı, Luis Enrique sahaya girmişti dostum, hazırlık maçı değil gergin bir final maçı havasında geçmişti.Psg chelsea ye hazırlık macinda 3 0 yenildi demiş ondan sonrasını okumaya gerek duymadım dost
Her yeni bir gun bir umut oluyor insana da sadece maddiyata yöneldiğimiz için de belkide istediğimizi elde edemiyoruz bu dünyada neyi çok istersen o seni bulmaz derler hocamNe olsun dost bi dogrultamadik belimizi. Hep aynılarla geçiyoruz ömrümüz. Buna da şükür deyip geçiyoruz.
Konuşmak, muhabbet etmek, sosyalleşmek psikolojik olarak rahatlatır insani. Herkes rahatlamak için foruma giriyor bakma. Kimimiz mesajları okuyor arka planda kimimiz yorum yazıp emoji atıyor. Kimimiz de yönetime bildirmek icin firsat kolluyor. Araç farklı olsa da amaç huzura ermek herkeste.Her zaman ki gibi kara iste hocam ee sende keyifler nasıl kac gündür konuşamadık adam akilli sohbetini özledim valla
hocam beni huzura erdir ihtiyacım varKonuşmak, muhabbet etmek, sosyalleşmek psikolojik olarak rahatlatır insani. Herkes rahatlamak için foruma giriyor bakma. Kimimiz mesajları okuyor arka planda kimimiz yorum yazıp emoji atıyor. Kimimiz de yönetime bildirmek icin firsat kolluyor. Araç farklı olsa da amaç huzura ermek herkeste.
Bu kuponum vardi sonuçlanmadi yoksa rol acacaktim fakir fukara için de kupon sonuclanmadi hala puahw
Gusül abdesti ve tövbe ile başlaman gerekiyor.hocam beni huzura erdir ihtiyacım var
ya boşver fakir fukarayı yap kupon gelirse hoca burda bende burdayım roll yaparız takip ederizBu kuponum vardi sonuçlanmadi yoksa rol acacaktim fakir fukara için de kupon sonuclanmadi hala puahw
Huzur ole kıymetli bir hazinedir ki bu dünyada çoğu insana maalsef nasip olmuyor hocamKonuşmak, muhabbet etmek, sosyalleşmek psikolojik olarak rahatlatır insani. Herkes rahatlamak için foruma giriyor bakma. Kimimiz mesajları okuyor arka planda kimimiz yorum yazıp emoji atıyor. Kimimiz de yönetime bildirmek icin firsat kolluyor. Araç farklı olsa da amaç huzura ermek herkeste.
hocam abdestim var önce küfür ediyorum sonra tövbe ediyorum kabul olur muGusül abdesti ve tövbe ile başlaman gerekiyor.
Kupon sonuclansa yapariz da halen beklemeddya boşver fakir fukarayı yap kupon gelirse hoca burda bende burdayım roll yaparız takip ederiz![]()
Kabul olmaz dersem küfür edeceğini hissettiğim için kabul olur diyorum şahin dost.hocam abdestim var önce küfür ediyorum sonra tövbe ediyorum kabul olur mu
sağol hocam huzurla aydınlandım şuanKabul olmaz dersem küfür edeceğini hissettiğim için kabul olur diyorum şahin dost.
Son 2 yılın Şampiyonlar Ligi yarı finalisti, mevcut Premier Lig lideri.Arsenal o zamanlara göre çok sıkıntılı süreçten geçiyor son 10 maçına bak izle daha iyi anlarsın. Bu haliyle atleticoyu bile geçmeleri zor, ligde de şampiyonluğu malca zora soktular. İyi bir takım bu duruma getirmezdi böyle bir fırsat yakalamisken
Bot yok mu kotNormal hazırlık maçları dost misal uefa uluslar ligi gibi o maclar da hazirlik maclari millet ama yanlış anlıyor
30. Dakikada Münih 2 farklı öne geçerse AA diye şaşırma. İlk 10 dakikada korner manyağı yapacak PSG yi.Aynen. Psgnin tek hatası 5-2 öne geçtikten sonra defans yapmaması oldu. Ama ikinci maçı da kazanır bence çünkü Münih sadece hücum etmeyi biliyor defans sıfır resmen