Promosyonlarda deme bonusunu bul orada bonusu ala tıkla öyle de vermiyorsa ya bitti yada askıya aldılarÜye oldum fakat kodu da yazdım eklenmedi
Gates hangisini düzmü 1000 miçevrime son 5k kala elendim ben ama 12 bin k çevirebildim zeus denilen haysiyetsiz açık oraya bi bakın. sweet girmeyin
1000Gates hangisini düzmü 1000 mi
Olduk, aldık, bittik bile. Genel itibarla böyleyiz. Size bol şans.site hakkında bilgi alışverişini buradan yapın
www.atombet1.com üye olurken promocod alanına girin ATOM500TL
Kanka öyle deme dilbetten ilk açıldığında 3k çektimPiyasaya bak önüne gelen site açıyor yok atombet yok dilbet yok sikbet
reyis o 3 sattır iptal ediyo senin hiçmi kafan basmıyo 10 saniye neden diye desteğe sormak3 saattir iptal edip duruyor amk starlight sacma sapan bir oyunu var max verdi bende şaşırdım inşallah oder
pragmatigin avradını s 2000 tllik aldım bu lanet sitede 150 tl ödedi awgencler salak değilsiniz ama salak gibi davranıyorsunuz kodu girince nerde gecerli yazıyor 3 4 sağlayıcda gecerli pg softta kolay kolay kimse cevrim yaptırmaz 40 dk da cevrimi tamamlayıp cekimi ilettim 20 dakkada işleme alındı gelince iletirim tekrar pg varken pragmatikte cevirmeye calısan arkadaşlar 500 satın alın direk kurtulun uğraşmayın boşa PG tayfaya selam![]()