Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Atombet 500 TL Deneme Bonusu

Altan5444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
228
55
28
Rezil bir site üye bile olamadim SMS göndermedi site güncelleme dedi canlı daha sonra yine olmadı bir gün geçti şimdi yok onu indir yok bunu indir diyor dandik bir site

Talip13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
297
53
28
Çekim için kimlik ön arka ve selfi istiyor gönderen var mı bin TL için değer mi.gerci heryerde bilgilerimiz mevcut ama yine fikrinizi alayım dedim.normalde bin TL için değmez ama bu aralar çok kayıp yasadim oynayacak para kalmadi

TheV8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,397
3,287
113
Çekim için kimlik ön arka ve selfi istiyor gönderen var mı bin TL için değer mi.gerci heryerde bilgilerimiz mevcut ama yine fikrinizi alayım dedim.normalde bin TL için değmez ama bu aralar çok kayıp yasadim oynayacak para kalmadi
Hangi site dost aktif nevar

Talip13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
297
53
28
Belge filan göndermedim benimde çekim geldi

Sadikoc34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
381
104
43
Hayatımda gördüğüm en dandik site Yok gelmiyor yok bilmem ne zar zor üye oldum son olarak dediler promokodk sayfasından girib kodu oradan da kabul etmiyor bakkalı işin içinden çıkamıyorlar IP dediler telefon daha 3 günlük hat daha 3 günlük öyle dandik biz de görmedim

rulopecete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
110
89
28
Atombet kycsiz kimlik gondermeden cekim taktigi varsa yardimci olana 400 atarim

meso89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
53
83
1000 TL çekim yaptım 500 geri yatırdım sporda ve bigbas1000 de 4000 TL oldu onunuda çektim 1000 deneme den 500 ana paradan ödemeler beş dk içinde geldi

meso89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
53
83
Rezil bir site üye bile olamadim SMS göndermedi site güncelleme dedi canlı daha sonra yine olmadı bir gün geçti şimdi yok onu indir yok bunu indir diyor dandik bir site
Hacı üye olmadan yatırım çekim yapmadan oyun oynamadan sitenin rezil olduğuna. Nasıl karrverdin be embesil Yahudi soyu