- 3,711
- 2,922
- 113
Sadece bu forumda 15-20 ye yakın çeken oldu bi kaç arkadaşa gönderdim onlardan da çeken oldu hepimiz kuş beyinli yiz sen eşşek beyinlisinAlmayan vardır belki mi kimse almamıştır kimse alanın da kuş beyni kadar beyni yoktur
Sadece bu forumda 15-20 ye yakın çeken oldu bi kaç arkadaşa gönderdim onlardan da çeken oldu hepimiz kuş beyinli yiz sen eşşek beyinlisinAlmayan vardır belki mi kimse almamıştır kimse alanın da kuş beyni kadar beyni yoktur
Anlatım da 50 Z ne ya bunu alanın kendine saygısı yoktur o kadar düşmesin kimse Allah aşkına yakında 100 x isterler bu sazanlar olduğu süreceKral çeken kişler var senin kararın o eyvallah
Dede 50 x atıp odemedı bısı slotlar sahte dırek mudaheliArkadaşlar almayan vardır belki değerlendirin 50x çevrimli ama şansınız deneyin 1000 çekim
Kod yerine ATOM500TL yazın
kanka üye olurken mı olduktan sonra mı yazacaz kodu?Kardeş seninde kendine çok saygın varsa okuyup çıkardın konudan yaran mı var millete bulaşıon çeken oluyo saygıszlık yapma
Olduktan sonra yaz dostumkanka üye olurken mı olduktan sonra mı yazacaz kodu?
teşekkürlerOlduktan sonra yaz dostum
Bu oyun dahil mi çevirme knkGraffiti rush diye bir oyun var orada cevrim yapmistim,boyle kiyi kose kalmis abuk sabuk oyunlarda harcayın bakiyeyi,pragmaticden daha çok veriyor.
Nekadar sürdü ödemesi bende bekliyorum 40 dakka oldu gelen yokÇektim kral
1 saat filan knkaNekadar sürdü ödemesi bende bekliyorum 40 dakka oldu gelen yok
Teşekkürler dostum çekim verdik umarım odenirArkadaşlar almayan vardır belki değerlendirin 50x çevrimli ama şansınız deneyin 1000 çekim
Kod yerine ATOM500TL yazın
Rica ederim knka çekimi gelen ben dahi baya kişi var inşallah öderlerTeşekkürler dostum çekim verdik umarım odenir
Hesabıni onaylar canlı destekten iptal edip çekimi onay istedilerTeşekkürler dostum çekim verdik umarım odenir
Dahil knkaBu oyun dahil mi çevirme knk
Knka bib4-5 saati kafadan çıkar cekim icinHesabıni onaylar canlı destekten iptal edip çekimi onay istediler
Hesabı onayladi 5dakkada odediKnka bib4-5 saati kafadan çıkar cekim icin
Denemeden 1000 çekim yaptım 300 geri yükledim spor basket de kupon yaptım 1000 oldu tekrar çekim verdim oda geldi paylaşan arkadaşa teşekkürlerSadece bu forumda 15-20 ye yakın çeken oldu bi kaç arkadaşa gönderdim onlardan da çeken oldu hepimiz kuş beyinli yiz sen eşşek beyinlisin