Geçmiş olsunSağolasın dostlar olmadı yapacak bişey yok
En cokta küçük orandan yatmak insana koyuyor ya saglık olsun agaSağolasın dostlar olmadı yapacak bişey yok
Deminki maç 3 gol oldumu acabaEn cokta küçük orandan yatmak insana koyuyor ya saglık olsun aga
1-0Deminki maç 3 gol oldumu acaba
Alt ayarlamislar normalde üst olurdu o mac
Bugün rol yapacağım gazino Sen diye bir site var 250 ekleyecek Dün sözü var üyelik oluşturacağım 250 ekleyecek bmw'den yazacak onu bekliyorumAlt ayarlamislar normalde üst olurdu o mac
Beni çekemeyen boş teneke çok burada biliyor musun yönetime bildiriyorlar karı gibi Ondan sonra kendileri muhabbet ediyorBende de öyle![]()
Çok takıyorsun kafaya gerek yokBeni çekemeyen boş teneke çok burada biliyor musun yönetime bildiriyorlar karı gibi Ondan sonra kendileri muhabbet ediyor
Ya Takma değil de yaptıkları karılık yani ona takılıyorum başka bir şey değilÇok takıyorsun kafaya gerek yok
Hiç gerek yok seni cebin için düşünmeyen adamlarla konuş olur biter Allah herkese gönlüne göre versinYa Takma değil de yaptıkları karılık yani ona takılıyorum başka bir şey değil
Rol takip bitti artikBugün rol yapacağım gazino Sen diye bir site var 250 ekleyecek Dün sözü var üyelik oluşturacağım 250 ekleyecek bmw'den yazacak onu bekliyorum
Bakalım 250 ekleyecek eklesinRol takip bitti artik![]()
Wep den mi yazdiBakalım 250 ekleyecek eklesin