Ne bonusu Yatırım yok ki oraya vermezİki misli de bonus var kullan
ne ban atması laSana günaydın yok Geçen gün bana yazıyorsun telegram'dan ondan sonra bana Ban atıyorsun ha
Daha yeni kalktım biliyor musun O kadar iyiydi ki Atatürk Havalimanı'ndan kalktı Sabiha Gökçen'de iniş yaptıkYahu 😂😂😂😂
Yatirimsiz site kod var 50 fs 2 bet denNe bonusu Yatırım yok ki oraya vermez
Sonuç elde ne var 🤣Bu konu sahibi dün 500 TL atmıştı onunla takıldım bayılmışım🤣
Hangi siteYatirimsiz site kod var 50 fs 2 bet den
O gün en son bana yazdın Ben görmedim sonradan gördün bana diyorsun sana para atacaktım yok bilmem ne dedim atma istemiyorum Ondan sonra başkasına atarım diye Ban attım Bir baktım mesaj bir anda kayboldu Sen de kayboldun bir anda engelledinne ban atması la![]()
Ban ne oluyo muroDaha yeni kalktım biliyor musun O kadar iyiydi ki Atatürk Havalimanı'ndan kalktı Sabiha Gökçen'de iniş yaptık
0Sonuç elde ne var 🤣
Engel ya bir anda sohbet ederken bir anda kayboldu sohbet engel atmasa kaybolur muBan ne oluyo muro
Hesabi kapatmıştır muro çok bildirim geliyo telegram pasif doluO gün en son bana yazdın Ben görmedim sonradan gördün bana diyorsun sana para atacaktım yok bilmem ne dedim atma istemiyorum Ondan sonra başkasına atarım diye Ban attım Bir baktım mesaj bir anda kayboldu Sen de kayboldun bir anda engelledin
Valla bnlar bizi kıvrandırtacaklar sölim 😁La gol yok gol alooo ahahaha
7k cekmıstım dedım bırıne guzellık yapayım 7 tane mesaj atım cevap vermedin sonra mesajları sildim ne banı laO gün en son bana yazdın Ben görmedim sonradan gördün bana diyorsun sana para atacaktım yok bilmem ne dedim atma istemiyorum Ondan sonra başkasına atarım diye Ban attım Bir baktım mesaj bir anda kayboldu Sen de kayboldun bir anda engelledin
GeliiiirLa gol yok gol alooo ahahaha
Brezilya Ligi'ni diyorsan gol olur Hangi maç bilmiyorumLa gol yok gol alooo ahahaha