- 1,067
- 479
- 83
Çevrim çok kolay oldu anlamadım inşallah öder çeken varmı
Hikaye ya 1000 kişiden bi kişiye denk gelir o![]()
Gates of Olympus 1000 4633x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.ppreplaylink.net
Gelir yaptıysan ödeme alanlar varBakiye sıfırlandı gelecek galiba bonusu alan olursa dede süper scatter ve sugar rush 1000 de yaptım arkadaşlar oyunlar felaket açık inşallah öder
Valla 1 saate yakın oldu gelen yok bakiye 2 dakika'da düzenlendi amaGelir yaptıysan ödeme alanlar var
Bende bekliyor um 1 saat oldu bekleyen çekim işleminde gözükmüyor anlamadım bişey bu sitedenBeyler cekım verdık 1k Max izin veriyor sansa gotik eşleşmeli yontemmi vermişim ondan parayı bekliyorum millete ödemiş bıze de ider inşallah betvaktı
Uye olurken sosyal medyadan hwrseyi takip mi etmemiz lazimBeyler çekim geldi ödüyor rahat olun
Yok kardeşim üye oldum telegram bot ekledi başka bişey yapmadımUye olurken sosyal medyadan hwrseyi takip mi etmemiz lazim
Telegram kullnmam7z lazim dimiYok kardeşim üye oldum telegram bot ekledi başka bişey yapmadım
AynenTelegram kullnmam7z lazim dimi
Öderler umarimValla 1 saate yakın oldu gelen yok bakiye 2 dakika'da düzenlendi ama
GeldiÖderler umarim
çok şükür 6k çevrmii yeni bitirdim saat 17den beri uğraşıoyorum. bakiyeyi 1000tl olarak düzenlediler. hangi yöntemle çekelim kral
En baştaki vezne havaleçok şükür 6k çevrmii yeni bitirdim saat 17den beri uğraşıoyorum. bakiyeyi 1000tl olarak düzenlediler. hangi yöntemle çekelim kral
tm eyvallahEn baştaki vezne havale
Çekim onaylandı gözüküyor da gelen giden birşey yok henüz bakalımEn baştaki vezne havale
1 saate kadar geliyor kardeşim site sağlam rahat oşÇekim onaylandı gözüküyor da gelen giden birşey yok henüz bakalım
Eyvallah agam sağolasın1 saate kadar geliyor kardeşim site sağlam rahat oş