- 12,101
- 7,729
- 113
İzlemekten ziyade skor sorsaydin keskeMaçı İzleyecekmisiniz Merak Ettim Açıkçası
Ekli dosyayı görüntüle 983903
Ne alaka emekçi adamız haftada 1 gün iznimiz var elimizde değil malasef imkan olsa izleyebilsekİzlemeyen gökkuşağını andırıyor
Skordan ziyade izlemek büyük başarı bu maçı 😆😆İzlemekten ziyade skor sorsaydin keske![]()
Ben cami hocasından birseyler bekliyorum ona göre gidicemBelediye sucuk ekmek çorba dagitacakmis sabah gitsem mi acaba hiç uykumu bölesimde yok
Sabah 7 de kalkar Tom ve Jerry izlerdimSkordan ziyade izlemek büyük başarı bu maçı 😆😆
Yok dost o saaatte ostura ostura uyuyo olurumMaçı İzleyecekmisiniz Merak Ettim Açıkçası
Bende öyle gözüküyorYok dost o saaatte ostura ostura uyuyo olurum
yok yarın Pazar herkes yatar kimse izlemez konu açmaya da gerek yok bunun içinMaçı İzleyecekmisiniz Merak Ettim Açıkçası
Çok kişi izler hasta çokyok yarın Pazar herkes yatar kimse izlemez konu açmaya da gerek yok bunun için
Hayret işe gitmiyor musun o saatteYok dost o saaatte ostura ostura uyuyo olurum
Emin ol kimse kalkipta izlemezÇok kişi izler hasta çok
senin haftada 1 gün iznin var Türkiye'nin buraya gelmesi 20 sene sürdü bir düşün istersenNe alaka emekçi adamız haftada 1 gün iznimiz var elimizde değil malasef imkan olsa izleyebilsek