Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Avustralya & Türkiye Maçı Yorum

Pepe61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,293
302
83
Morinho ya kızıyorlar katı futbol oynatıyor diye adam haklı gol yemezsem bi şekil birine çarpar gol atarım kafasında olmazsa 1 puan da 1 puandır der cebime koyarım bu anzaklar da o misal çok havalarda uçmicaksın o rüya benim bu rüya benim diye disiplin tek gerçek bide berke 1 numaralı kaleci Türkiye liginde 2 şut kurtaran uğurcanı öve öve bitiremediler Mk 2 golü Berk’e yemez

Revorevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
398
63
Sahaya izinsiz karınca girdiği için maç yeniden oynanacakmış avustralya ceza olarak skor değiştirme cezası yemiş türkiyemiz 2-0 önde başlayacak dakika 85 ten başlatacaklarmış. Gururumuzsunuz haydi aslanlar bu sefer bitirelim şu işi

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,596
5,105
113
dk 85te kerem deniz değisikliği yapıyor ben
85dk o pci izlemek istemiyorum bu kadar basit adam huzur bırakmıyor ne taraftara nede sahaya
Önce bi doğru konuşmayı öğren pç dediğin adam o bayrağı temsil ediyor o boyla ne yapabilir sistem yanlış oyuncu tercihi yanlış oyun anlayışı yanlış ama keremlik bişey yok oyunda pivot st olmadan kapanan takımlara gol atamıyoruz bu kadar basit keremde st değil bütün mesele hocada

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,418
4,117
113
Holigan 1 TL ye 5000 oran arda Güler gol atar ve bir 5000 oran daha Türkiye 2.5 üst paylaştığı an belliydi böyle olacağı adamlar harbi biliyor bu isi

davut70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
103
43
Bugun FAS milli takımını izledikten sonra anladım ki öyle büyük takım olmaya gerek yok yani. Keza Kanada. Keza Güney Kore... Adamlar oynuyor. Helal olsun.

Pepe61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,293
302
83
500 binlik nüfusu olan kosavayı yenip büyük bir iş başardığını zannetmek ahmaklıktı kaldıki Kosova çok gol kaçırdı neyse bu hoca işin gerçeği üst kılasman hoca değil bilgisi bu kadar bunları milli takıma getiren mütahitler utansın

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,861
3,765
113
Sahaya izinsiz karınca girdiği için maç yeniden oynanacakmış avustralya ceza olarak skor değiştirme cezası yemiş türkiyemiz 2-0 önde başlayacak dakika 85 ten başlatacaklarmış. Gururumuzsunuz haydi aslanlar bu sefer bitirelim şu işi
Diyecek çok şey var sana da forum kuralları izin vermiyor maalesef

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,861
3,765
113
Holigan 1 TL ye 5000 oran arda Güler gol atar ve bir 5000 oran daha Türkiye 2.5 üst paylaştığı an belliydi böyle olacağı adamlar harbi biliyor bu isi
Holi milyonları kaldırdı kaç haftadır 😀

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,838
26,734
113
Ya herif 2 yildir bir 11 cikartamazmi .forvette forvet oynar futbolu bilmedigi zaten ismail orkun hajan 3 llusuju oynatmasindan belli

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,461
8,613
113
Böyle işmi olur selfi+kimlik+ yazılı bir metşnde tarih + ikametgah görseli 26 k için yaptığına bak markajın
al iste bi tuzak daha senin armicagini biliorlar boyle tuzak yapiolaer o e ları atma bilgilerini haybeye bonus gibi kayber sonra kpattir hesabini ugrastir srfsizlerl