24 Nis 2026 #21 sarajay55 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,363 1,514 113 geçmiş olsun kod kovakla evde boş boş durma
24 Nis 2026 #22 tarko11 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,935 1,137 113 ka1gan' Alıntı: Selamlar dostlar merdivenlerden yürürken sağ ayak bileğimi hem kırdım hem çatlak var.. 10 gündür evden çıkamıyorum cidden zormuş. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun muhtemelen kilolusun dur öyle tahmin ettim
ka1gan' Alıntı: Selamlar dostlar merdivenlerden yürürken sağ ayak bileğimi hem kırdım hem çatlak var.. 10 gündür evden çıkamıyorum cidden zormuş. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun muhtemelen kilolusun dur öyle tahmin ettim
24 Nis 2026 #23 D dadasoktay123 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 767 276 63 ka1gan' Alıntı: Selamlar dostlar merdivenlerden yürürken sağ ayak bileğimi hem kırdım hem çatlak var.. 10 gündür evden çıkamıyorum cidden zormuş. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun dost
ka1gan' Alıntı: Selamlar dostlar merdivenlerden yürürken sağ ayak bileğimi hem kırdım hem çatlak var.. 10 gündür evden çıkamıyorum cidden zormuş. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun dost
24 Nis 2026 #24 Nazo987 Feleğe Dayandım Gülümmm Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 5,927 3,453 113 ka1gan' Alıntı: Selamlar dostlar merdivenlerden yürürken sağ ayak bileğimi hem kırdım hem çatlak var.. 10 gündür evden çıkamıyorum cidden zormuş. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsn yaşayan bilir ben neler çektim 6 ay ameliyat platin muabbetine hayatımızı siktiler.D
ka1gan' Alıntı: Selamlar dostlar merdivenlerden yürürken sağ ayak bileğimi hem kırdım hem çatlak var.. 10 gündür evden çıkamıyorum cidden zormuş. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsn yaşayan bilir ben neler çektim 6 ay ameliyat platin muabbetine hayatımızı siktiler.D