Kurban hacamat ol bişeyin kalmazAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
İnan gece 3/4kere kalkıp soguk su döküyorum sızısı gçsede gün içinde yine sapıtyyrAynı şeyi bende yaşıyorum bazen şekerden dolayi ama soğuk su dokuyorum sızlamasi bi nebze azalıyor zor valla 5 senedir bende aynı sorunu yaşıyorum
Eminmisin gurbanKurban hacamat ol bişeyin kalmaz
Benimde ole ama gün içinde olmuyor Allah tan arada gece oluyor şeker çok tüketiyorum o yuzden oluyor özellikle kola bitirdi beniİnan gece 3/4kere kalkıp soguk su döküyorum sızısı gçsede gün içinde yine sapıtyyr
Geçmiş olsun üzüldüm ancak bnm gece gündüz nyapacam bilmiyorumBenimde ole ama gün içinde olmuyor Allah tan arada gece oluyor şeker çok tüketiyorum o yuzden oluyor özellikle kola bitirdi beni
Doktora git bi bak ne diyorlarGeçmiş olsun üzüldüm ancak bnm gece gündüz nyapacam bilmiyorum
Benim gerçek doktora ihtiyaç var
içinde doktorlar hemşireler ve hastaların olduğu binalar var ismine hastane diyorlar. İstersen oraya bir gitAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
Röntgen çekti kaslarda zorlanma var ayaküstü çlşmktan oluyorDoktora git bi bak ne diyorlar
Stajerleriçinde doktorlar hemşireler ve hastaların olduğu binalar var ismine hastane diyorlar. İstersen oraya bir git
eminim ben haccamım zatenEminmisin gurban
Gittim bilduriçinde doktorlar hemşireler ve hastaların olduğu binalar var ismine hastane diyorlar. İstersen oraya bir git
Okuduğunu anlamıyor galiba arkadaşiçinde doktorlar hemşireler ve hastaların olduğu binalar var ismine hastane diyorlar. İstersen oraya bir git
Ee ilac tedavi felan birsey demedilermiRöntgen çekti kaslarda zorlanma var ayaküstü çlşmktan oluyor
Adres Verde geleyim maaşı alameminim ben haccamım zaten