- 167
- 61
- 28
Kurban sen nerdesin ben nerde mersinAdres Verde geleyim maaşı alam
Kurban sen nerdesin ben nerde mersinAdres Verde geleyim maaşı alam
@DoktorX el atsanaAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
İlacın anlık faydası oluyor sonra etkisi bitiyor sürekli kullanılmazEe ilac tedavi felan birsey demedilermi
Kendi başına mr çekebiliyorsan senin bize ihtiyacin yokAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
2. Kez de gidebiliyorsun ya hani ya da 3. Kez falanOkuduğunu anlamıyor galiba arkadaş
2de gittim 3te2. Kez de gidebiliyorsun ya hani ya da 3. Kez falan
Kendi başına niye çekem babaKendi başına mr çekebiliyorsan senin bize ihtiyacin yok
Geber o zaman 😃 forumda şifa aramak nedir2de gittim 3te
mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı mr ceksem yazan benmiyim 🤣neyse gecmis olsun doktora gitKendi başına niye çekem baba
Lan ahmak sen geber adi insan ben herkesten ne bilgi alsam faydadır diye düşünüyorum ayagı kopasıcaGeber o zaman 😃 forumda şifa aramak nedir
Çektirsem anlamında nyse git kodmu kovalıyon neyaıyon yapmr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı mr ceksem yazan benmiyim 🤣neyse gecmis olsun doktora git
@Malatyali44 okusun seni, bir şeycik kalmaz.Ayagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
Olum gaylipoli yürü git sen yazma@Malatyali44 okusun seni, bir şeycik kalmaz.
Aaa sen şu Amed süper lige çıksın diyen.Olum gaylipoli yürü git sen yazma
Bel fıtığı vardır aynı ağrıların siddetlisini çektim hatta aglatitiyirdu yurt disindaydim agrimdan o kadar ağır küfürler ediyordum ki beni depirt etseler yeriydiAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı