- 9,229
- 6,308
- 113
ne yuvalar yıktı bu pragmatıc kardeş uzak durunSaf mıyım salak mıyım bende bilmiyorum ahah
ne yuvalar yıktı bu pragmatıc kardeş uzak durunSaf mıyım salak mıyım bende bilmiyorum ahah
Hacı aynasız dedigin ne onu anlamadımBeyler çok saçma bir soru ama .
Kafam biraz çakırdı bonanzada takılıyordum
Aynasizlar rutin kontrol yaparken gördüler.
5 10 saniye izlediler beni ben fark etmemiştim.
Sonra kimlik falan aldılar resim çektiler gbt kontrolü yaptılar biraz beklediler.
Sonra gittiler kıl oldum bende eve geri döndüm
Bir sorun çıkar mi
Edit:bir saat önce falan oldu kafam çakırdı. Parka gittim temiz hava almak için öyle takılıyordum. Parkta yaşandi olay
Ciddi misinHacı aynasız dedigin ne onu anlamadım
Ciddiyim hiç duymadımCiddi misin
Beyler çok saçma bir soru ama .
Sonra kimlik falan aldılar resim çektiler gbt kontrolü yaptılar biraz beklediler.
Bir sorun çıkar mi
Edit:bir saat önce falan oldu kafam çakırdı. Parka gittim temiz hava almak için öyle takılıyordum.

kanunen hiçbir şey yapamazlar knka sende çok iyi biliyorsun. Arama izni olmadan telefonuna bile bakamazlar. Soru da soramazlar.Bi tutanak tutarlar, soruşturma izni alırlar. Bütün hesapların incelenir, güzel bir dosya açılır, sana paran atan senden para gidenlerden rastgele ifadeye çağrılanlar olur. Sonra bi gece şafak operasyonu![]()
Bir an önce ülke yurt dışına kaçBeyler çok saçma bir soru ama .
Bir sorun çıkar mi
Edit:bir saat önce falan oldu kafam çakırdı. Parka gittim temiz hava almak için öyle takılıyordum. Parkta yaşandi olay
Puhahhah sponsorlu siteden birini onerseydinBeni 6 yıl önce emniyete çağırdılar şifre ile girilen özel bir yerdi. en sağlam site hangisi diye sordular. Allah'ın üzerine yemin ederim. Düşünün yani polislerin yarısi oynuyor.
Kankam bakmadılar zaten ben parkta bankta oturup oynuyordum kafam güzel fark etmedim arkadan gelmişler açık alan gördüler ama 10 saniye kadar zatenkanunen hiçbir şey yapamazlar knka sende çok iyi biliyorsun. Arama izni olmadan telefonuna bile bakamazlar. Soru da soramazlar.
Bos zaman cok ondanKimse ugraşmaz bununla yazı işleri falan kumar oynıyan çok memur var
Ulan sjjeksjBeyler çok saçma bir soru ama .
Bir sorun çıkar mi
Aynen öyleÜlke kumar oynayan adamdan geçilmiyor, sorun olmaz.
🤣Kazansaydin ekmek isterdiler, meraktan bakmislardir.