Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Az Bilinen Bilinmeyen İyi Film Önerileri

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,407
4,936
113
Yeni tr dublaj cikti zevkle gerim gerim gerilerek izlersin491f25771c629236c506780a51e48fb6.jpg

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Quantin tarantino nun bütün filmlerini izle film izlemiş olursun filmin sonunu asla tahmin edemezsin hiçbir filminin bomboş bir film dersin izlerken bir anda birseyler olur her filminde böyle akıl oyunları gibi beyin yakan cinsten

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
454
83
Apolycapto izle mutlaka 12 kere izledim bana göre dünyanın en iyi filmi bu zamana kadar bir dünya film izledim hepsinden iyi izlemediysen izle altyazılı kendi dillerinde fazla konuşma yok zaten filmde
İzledim.

Benim izlemekten asla bıkmayacağım 2-3 film var.

2 si Antonio Banderas filmi Zorro ve Desperado
Diğeri Tom Cruise Son Samuray.. Para ile Onur'un hikayesi bu 3 filmde de çok muazzam işlenmiş.

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
454
83
Bu arada dizi izlemek isteyenler içinde 2008 yapımı ilk bölümüne yanılmıyorsam 12 mi dolar harcanmış yayınlandığı dönemin çok ötesinde bir dizidir. Muadili bir dizi gelmedi Bilim kurgu dalında. Bir kaç tane Lost gibi saçma sapan gizem yaratan diziler yaptılar ama bunun gibisi hiç gelmedi .

Birde Sherlock var ki Başrol oyuncusu sırf Sherlock oynamak için doğmuş dedirten günümüzde geçen ama efsane bir dizidir.

Serhatdinler848

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
208
74
28
Denzel Washington- Gazap Atesi
Jane Reno - ölümsüz
Will Smiht - devlet düşmanı