- 7,407
- 4,936
- 113
Forumda çok var bundan. İzlemeye gerek yokYeni tr dublaj cikti zevkle gerim gerim gerilerek izlersinEkli dosyayı görüntüle 931847
Narnia günlükleri iyidir reis izle onuyuzuklerin efendisi muzzam serisi izlendi nami gunluklerini ilk defa izliorum izlerim .
Apolycapto izle mutlaka 12 kere izledim bana göre dünyanın en iyi filmi bu zamana kadar bir dünya film izledim hepsinden iyi izlemediysen izle altyazılı kendi dillerinde fazla konuşma yok zaten filmdeAlex Baldwin İhanet
Jhon Cussack 1408
burası için çok ağır ve kısa devre yaptırıp ilk 5 dakika izlendikten sonra canı sıkılıp tiweetıra türbanlı ifşa yazdırcaksın insanlara skdnalskdasdadaBir Rüya İçin Ağıt (Requiem for a Dream)
Bu ne aq bu ne pislik bir filmA serbian diye bi film var psikolojik, +21, kaldırabilirim diyen izlesin 3 4 gün psikolojim bozuk gezdim, cinsellik var ama sonrasin da is cinsellikten çıkıyor
Belirttim maalesefBu ne aq bu ne pislik bir film
İğrenç ötesi bir film tüm dünyada yasaklandı gösterimi Sırp filmi adamlar Kazıklı voyvodanin torunu olduklarini filmlerinde bile gösteriyor. İzleyipte psikolojinizo bozmayın bence de.Bu ne aq bu ne pislik bir film
İzledim.Apolycapto izle mutlaka 12 kere izledim bana göre dünyanın en iyi filmi bu zamana kadar bir dünya film izledim hepsinden iyi izlemediysen izle altyazılı kendi dillerinde fazla konuşma yok zaten filmde
ahahhahaha hiç böyle düşünmemiştim ama kesinlikle doğruburası için çok ağır ve kısa devre yaptırıp ilk 5 dakika izlendikten sonra canı sıkılıp tiweetıra türbanlı ifşa yazdırcaksın insanlara skdnalskdasdada