- 16,800
- 5,027
- 113
Olivero kutlama yapicak belediye onundeYeeeeeeesssssss beeee
Olivero kutlama yapicak belediye onundeYeeeeeeesssssss beeee
tepki çekmeye çalışma taktikleri yapma bida pikaç
Biz takip ettik kazanmama ihtimali mi var joecigimHarbi sonunda bu adamın rolünnün kazandığını gördüm
Senin de araba tamponun güzelmiş eski kasaÇok heyecanlandım herşeyi yazdım motorun güzelmiş karsim🤣
As bayraklari as 🤣Olivero kutlama yapicak belediye onunde![]()
Ayıp aw öyle denir miHarbi sonunda bu adamın rolünnün kazandığını gördüm
pikaçı burdaydı ona rağmen geldi zor oldu ama başardıkBiz takip ettik kazanmama ihtimali mi var joecigim
Hocam tepkilerine hastayızSus artık aw zaten gelecekti biz burdayduk
Bugün bizim forumaaa bir adam geldiiiOlivero kutlama yapicak belediye onunde![]()
Kesene bereket dost ne begenisi biz mesaj yazdik pasoÇekim talebi veriyorum bu sırada kuponların beğenilerine ve katkı sayısı en fazla arkadaşlarıma dağıtım yapacağım ödülü 3x ten 5x' e yükseltiyorum
bende kesene bereket diyorum dost dede 500x atttımı uf diyorumÇekim talebi veriyorum bu sırada kuponların beğenilerine ve katkı sayısı en fazla arkadaşlarıma dağıtım yapacağım ödülü 3x ten 5x' e yükseltiyorum
Adaaam kesene bereketÇekim talebi veriyorum bu sırada kuponların beğenilerine ve katkı sayısı en fazla arkadaşlarıma dağıtım yapacağım ödülü 3x ten 5x' e yükseltiyorum
Gereğini yapar dost takip edenler belli zatenÇekim talebi veriyorum bu sırada kuponların beğenilerine ve katkı sayısı en fazla arkadaşlarıma dağıtım yapacağım ödülü 3x ten 5x' e yükseltiyorum
TeşekkürlerÇekim talebi veriyorum bu sırada kuponların beğenilerine ve katkı sayısı en fazla arkadaşlarıma dağıtım yapacağım ödülü 3x ten 5x' e yükseltiyorum
Goremedik o günleri bebende kesene bereket diyorum dost dede 500x atttımı uf diyorum
kıskanıyor biziSus artık aw zaten gelecekti biz burdayduk
sen dünkü rolle daha bi ömür göremen doghancım parayı misket oynar gibi oynuyonGoremedik o günleri be
Baba noluyoruz ne bu heyecan atraksiyonBugün bizim forumaaa bir adam geldiii
Adida azalea idi son dk koydu 😬😁